Winacties

Win een exemplaar van De ECHOmoorden – C.J. Daugherty

De ECHOmoorden – C.J. Daugherty

9200000091613917

Met dank aan uitgeverij Boekerij mogen wij 2 exemplaren verloten van;                         De echomoorden – C.J. Daugherty. Een boek dat smaakt naar meer volgens Carla!

Lees hieronder waar het boek overgaat;

In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.
Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah als ze op een plaats delict aankomt. Ze herkent alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder.
Harper heeft altijd met het gevoel rondgelopen dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?

Wil jij kans maken op één van de twee exemplaren?  

  • Waarschijnlijk ben je het allang, maar we zouden het heel leuk vinden wanneer je lid bent van onze Facebookgroep; Wordt het anders snel via deze link!
  • Like onze Facebookpagina; Facebookpagina
  • En stuur een mail met je naam, adres en antwoord op de volgende vraag

“Carla Kooijman las het boek, Waarom vond zij het leuk om het idee te hebben, aan de hand te lopen van de misdaad verslaggeefster?

Je kunt dit vinden in haar recensie. Recensie Carla

Heel veel succes we duimen met jullie mee

photovisi-download (62)