Een terugblik op......

December, wij blikken even terug op 2018 met Annette

 Een terugblik op 2018

  1. Natuurlijk willen we even weten wie je bent, wat je doet, hoe je leest en welk genre jouw voorkeur heeft…..?

Haihai, ik ben Annette Overvoorde, werkzaam als hypotheekassistente. Ik heb 2 studerende puberkids, waarbij 1 nog thuiswonend. En mijn hobby zijn divers..maar  boeken lezen en hierover bloggen is de grootste. Je vindt mij op Birdy’s Boeken..

photovisi-download (98).jpg 

  1. En dan nu je top 5 van meest favoriete boeken voor 2018, en waarom staat juist dit boek in jouw favoriete-lijstje?

Ojee, dat waren er echt een heleboel! Eerst mijn Nederlandse top5

 1: Marijke Verhoeven- Het geschenk

photovisi-download (75)

2; Annerieke de Vries- Sluipwesp

photovisi-download (79)

3; Tamara Haagmans- Ctrl Alt Delete

photovisi-download (82)

4; Bert Natter- Ze zullen denken dat we engelen zijn

photovisi-download (85)

5; Saskia Noort – Stromboli

photovisi-download (87)

Hier mijn buitenlandse top5:

  1. Jane Harper- Wildernis
  2. A.J. Finn- De vrouw achter het raam
  3. Paula Hawkins- In het water
  4. C.J. Tudor- Krijtman
  5. Gabriel Tallent- Mijn allerliefste schat.

photovisi-download (95).jpg

4; Hoeveel boeken denk je volgend jaar te gaan lezen?

Mogelijk weer 100, al zet ik de Hebban-teller op 52. Want het geen race.

5: Naar welk boek kijk je nu al uit?

Naar de nieuwste van Jane Harper en ook die van C.J. Tudor…ik ben echt heel nieuwsgierig. Maar die van Marella Boersma en de nieuwste van Jet van Vuuren, in januari  2019 verwacht, . tja, die wacht ik ook graag op.. Er zijn zulke mooie boeken!.

photovisi-download (96).jpg

6: Welke schrijver/ schrijfster zou je heel graag in het echt ontmoeten, waarom juist hij of zij? En wat zou je hem of haar willen vragen?

Jane Harper is toch wel de topper van 2018, ik zou haar graag ontmoeten. En onder het genot van een drankje ..vragen of ze nog schrijftips heeft. En daarna natuurlijk het hemd van haar lijf vragen over de 2 topboeken. Ik hou erg van dat genre. Hoe komt ze daar zo bij? En die plot…zucht. teveel vragen! Haha.

photovisi-download (97).jpg