Een terugblik op......

December, wij blikken even terug op 2018 met Lieselotte

Een terugblik op 2018

  1. Natuurlijk willen we even weten wie je bent, wat je doet, hoe je leest en welk genre jouw voorkeur heeft…..?

Ik ben Lieselotte, ben 30 jaar getrouwd, heb een dochtertje van acht die ook dol is op lezen.

Zelf heb ik ook een blog waar ik mijn recensies op plaats, is nadat ik het lezen heb herontdekt na jaren niet gelezen te hebben een heel actieve hobby geworden.

Dit jaar zal ik aan 80 gelezen boeken zitten, mijn favoriete genres zijn romans en thrillers, die ik afwisselend van elkaar lees. Ik doe ook regelmatig mee aan leesclubs omdat ik het leuk vind om ervaringen uit te wisselen met andere lezers.

photovisi-download (64)

  1. Welk boek staat heel hoog op je verlanglijstje voor de december maand?

Ik zou deze maand graag nog Pitta lezen van Sterre Carron, de vraag is alleen of het me nog zal lukken deze maand.

download (3)

 

  1. Wanneer je je beste vriendin/vriend een boek wilt geven welk boek komt als eerste in je op om hem of haar cadeau te doen?

Het eerste boek die ik zou aanraden hangt af van het genre die ze kiest.

  • Voor thriller zou ik Uitgebroed van Pat Craenbroek aanraden, omdat dat de thriller is die me het meest verrast heeft dit jaar.
  • Feelgood: de zeven zussen serie gewoon een zalige serie om bij weg te dromen.
  • Ya: Hart-Slag van Joanne Carlton omdat dit het boek is die me het meest ontroerd heeft dit jaar.

photovisi-download (65)

  1. En dan nu je top 5 van meest favoriete boeken voor 2018, en waarom staat juist dit boek in jouw favoriete-lijstje?

1: Pat Craenbroek – Uitgebroed omdat het de meest verrassende en één van de beste thrillers is die ik dit jaar gelezen heb.

photovisi-download (53)

2; Melissa Skaye – Verminkte Toekomst omdat het een mooie aanvulling is op één van me favoriete reeksen.

photovisi-download (55)

3; Joanne Carlton – Hart-Slag omdat het dit het boek is die me het meest ontroerd heeft dit jaar.

photovisi-download (57)

4; Nathalie Pagie – IJsengel omdat dit voor mij de aangenaamste ontdekking was qua thrillerschrijver. IJsengel was het eerste boek die ik van haar gelezen heb, en ze heeft me aangenaam verrast de andere boeken zullen zeker nog volgen. 

photovisi-download (60)

5; Yvonne Franssen – Schaduwen een thriller die psychologisch heel goed in elkaar zit.

photovisi-download (61)

4; Hoeveel boeken denk je volgend jaar te gaan lezen?

Ik hoop 60

5: Naar welk boek kijk je nu al uit?

 Ik kijk uit naar verschillende boeken onder andere de nieuwe in de zeven zussen reeks, de nieuwe Feliers, Slaughter brengt een nieuwe Will Trent uit wil ik zeker lezen!!!!! en deel zes in de VT-reeks.

photovisi-download (66).jpg

 

 6: Welke schrijver/ schrijfster zou je heel graag in het echt ontmoeten, waarom juist hij of zij? En wat zou je hem of haar willen vragen?

Melissa Skaye zou ik weleens in echt willen ontmoeten. Voor mij is zij de Vlaamse Karin Slaughter. Hoewel ik haar boek gespleten iets minder vond dit jaar blijf ik een grote fan. Wat ik haar zou vragen is of ze ooit weleens echt al die gruweldaden wil uitvoeren waarover ze schrijft en waar ze haar inspiratie vandaan blijft halen, want ieder boek wordt alleen maar beter en beter.