Recensies·Spannende boekenweken Winactie

De Spannende Boekenweken bij Mustreads or Not .. Winactie De Speelgoedman – Heleen van den Hoven

Spannende Boekenweken win-acties bij Mustreads or Not

We trappen af met De Speelgoedman van Heleen van den Hoven, met dank aan de Crime Compagnie mogen wij een exemplaar van deze Mustread Thriller verloten… Vandaag verloten we de eerste van vijf exemplaren….

Waarom raad De Crime Compagnie juist deze thriller aan voor jullie.. : Ilse Karman zegt: We doen graag mee, want we zijn heel blij met de samenwerking met jullie.  We geven daarom graag 5 boeken van De Speelgoedman van Heleen van den Hoven weg. Waarom? Omdat wij allemaal super enthousiast waren over dit boek. Het is zo prachtig geschreven. Een fenomenale psychologische thriller met onderhuidse spanning. Wij hopen dat de winnaars net zo zullen genieten van deze thriller als Manon, Coby en ik hebben gedaan. Nou ze waren niet alleen enthousiast bij de Crime Compagnie!

Onze Moon was ook super enthousiast! Zo zelfs dat ik (Carla) hem ook op mijn lijst heb gezet!!  Moon: “Heleen van den Hoven heeft mij van het begin tot het einde ingepakt. Met onverwachte wendingen wist ze mij te bespelen zoals een echte Speelgoedman doet.”

vhHoven_De-speelgoedman

Link naar Recensie van Moon

 

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze winactie verbonden:

Een paar kleine regeltjes.. Maar je wint er dan ook een heerlijke thriller mee waar je van begin tot einde enorm van zal genieten… Of zoals Moon zegt ; 

Ben jij liefhebber van boeken waar je je vinger niet op kunt leggen, waarvan je geen idee hebt welke kant het op gaat, dan mag je deze Mustread niet missen. Leesgenot verzekerd!

Succes  namens de Crime Compagnie, Heleen van den Hoven en het team van Mustreads or Not

Op de eerst volgende maandag na de plaatsing van deze win-actie maken we de winnaars bekend.