Spannende boekenweken Winactie

De Spannende Boekenweken bij Mustreads or Not .. Winactie; Operatie Hanokmin – Ronnie Rokebrand

Spannende Boekenweken win-acties bij Mustreads or Not

Vandaag staat in de spotlights Operatie Hanokmin , het debuut van Ronnie Rokebrand, met dank aan de LetterRijn Uitgevers mogen wij een exemplaar van dit heerlijk spannende debuut verloten

Waarom raad Uitgeverij LetterRijn juist deze thriller aan voor jullie.. : Theo van Rijn zegt; “ Voor beide heb ik dezelfde reden om ze in de schijnwerpers te willen zetten. Soms moet een uitgever de hand in eigen boezem steken en dat is bij zowel ‘Opgejaagd Wild’ (de verloting van dit boek is op een andere dag!)van Wouter Helders als bij ‘Operatie Hanokmin’ van Ronnie Rokebrand het geval.

Het zijn beide erg goede actiethrillers en bij beide deugt de cover niet. Die nodigt
de doelgroep niet uit tot oppakken.

De cover van ‘Operatie Hanokmin’ is overwegend roze en dat straalt niet bepaald actiethriller uit en de cover van ‘Opgejaagd Wild’ is te grauw en kleurloos en ook die springt er dus niet uit. Voor beide covers geldt, dat de vormgever duidelijk de plank heeft misgeslagen.” Deze boeken verdienen dus zeker een kans..

download (10)

Caroline las het debuut en waarschijnlijk maakt zij je heel nieuwsgierig: Vind ik het vooral een mannenboek, is het toch voor de vrouwen onder ons, die niet terug deinzen voor heftige moordpartijen, een aanrader. Een heel knap debuut van Ronnie Rokebrand.”

Lees hier haar hele recensie

 

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze winactie verbonden:

Succes namens LetterRijn , Ronnie Rokebrand en het team van Mustreads or Not

Op de eerst volgende maandag na de plaatsing van deze win-actie maken we de winnaars bekend.