Spannende boekenweken Winactie

De Spannende Boekenweken bij Mustreads or Not .. Winactie; Opgejaagd Wild – Wouter Helders

Spannende Boekenweken win-acties bij Mustreads or Not

Vandaag staat in de spotlights Opgejaagd Wild van Wouter Helders, met dank aan de Uitgeverij LetterRijn mogen wij een exemplaar van deze spannende thriller verloten.

Waarom raad Uitgeverij LetterRijn juist deze thriller aan voor jullie.. : Theo van Rijn zegt; ” Voor beide heb ik dezelfde reden om ze in de schijnwerpers te willen zetten. Soms moet een uitgever de hand in eigen boezem steken en dat is bij zowel ‘Opgejaagd Wild’ van Wouter Helders als bij ‘Operatie Hanokmin’ van Ronnie Rokebrand het geval. (de verloting van dit boek is op een andere dag!)

Het zijn beide erg goede actiethrillers en bij beide deugt de cover niet. Die nodigt de doelgroep niet uit tot oppakken.

De cover van ‘Operatie Hanokmin’ is overwegend roze en dat straalt niet bepaald actiethriller uit en de cover van ‘Opgejaagd Wild’ is te grauw en kleurloos en ook die springt er dus niet uit. Voor beide covers geldt, dat de vormgever duidelijk de plank heeft misgeslagen.” Deze boeken verdienen dus zeker een kans..

VoorkantOpgejaagdWild

 

Coenraad de Kat las het boek en deelde zijn mening met ons hij zegt over Opgejaagd wild; “Wouter Helders heeft met “Opgejaagd wild” een boek van internationale allure afgeleverd wat heel goed verfilmbaar is.

Dat is wel een boek dat je niet mag missen lijkt ons…

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze winactie verbonden:

Succes namens LetterRijn , Wouter Helders en het team van Mustreads or Not

Op de eerst volgende maandag na de plaatsing van deze win-actie maken we de winnaars bekend.