Spannende boekenweken Winactie

De Spannende Boekenweken bij Mustreads or Not .. Winactie; Keuze uit 4 Topauteurs namens Hamley Books Uitgeverij

Spannende Boekenweken win-acties bij Mustreads or Not

Vandaag staat Hamley Books in de spotlights , namens de uitgeverij mogen wij een boek verloten maar jullie mogen zelf kiezen welk je graag hebben wilt….

Sandra van Hamley Books verteld waarom juist deze boeken ideaal zijn voor de Spannende boekenweken…:

Fatale Keuzes – Nina Verheij ; Nina is een hele fijne auteur die het verhaal in Fatale Keuzes op subtiele wijze doet evolueren van een (spannende) roman naar een thriller, door mondjesmaat informatie te geven en tipjes van de sluier op te lichten. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je gewoon niet eens door hebt dat je eigenlijk een heel dik boek aan het lezen bent!

“Nina Verheij heeft me verbaasd, hoe je mening in een paar bladzijdes om kan slaan. Was ik eerst wat geïrriteerd, toen werd ik bevangen door een leesdrift die je alleen bij echte Mustreads tegenkomt. Verheij heeft er een fan bij. Dit boek mag je gewoon niet missen.” #Moon

Sandra J. Paul/Joanne Carlton – boeken (zelf te kiezen!) Iedereen die Hamley Books en mij een beetje kent, weet dat ik bij Hamley Books zowel auteur als uitgever ben. Ik vind het erg moeilijk om mijn eigen werk te promoten, daarom dat ik niet zal zeggen welk boek je zeker moet lezen. Moest je toch eens mijn werk willen proberen, dan kan je eigenlijk binnen verschillende genres op zoek gaan, waaronder spannende boeken.
Het is eigenlijk ook met deze boeken begonnen … en toen uit de hand gelopen.

Azerty : “De romantische sfeer van het Kasteel en de onderlinge verhoudingen maken dit boek tot en sprookje waarin je door doornen heen moet om het einde te bereiken. Ik heb er echt van genoten.” #Moon

Het dorp- Belinda Aebi; De naam Belinda Aebi is wellicht niet onbekend voor velen van jullie lezers/volgers. Belinda had al tien boeken uitgebracht bij twee grote uitgeverijen en wij waren als collega-auteurs voor elkaar ook geen onbekenden. Belinda houdt erg veel van de regio waarin ze woont, en dat heeft haar geïnspireerd om Het Dorp te schrijven.
Daarnaast heeft ze ook veel research gedaan in en rond een klein dorp in Nederland dat haar geïnspireerd heeft om het fictieve dorp Koolbeke ook zo te creëren. Ze is daar heel goed in geslaagd en heeft met Het Dorp een spannend boek geschreven dat je meeneemt in een bijzonder claustrofobische omgeving.

“De plotwendingen maken dit boek tot een mysterieuze mustread thriller waarbij Aebi je meeneemt in een steeds dieper wordende poel van geheimen waar de deksel eigenlijk niet vanaf mag.” #Caroline

Uitgebroed – Pat Craenbroeck ( dit is een EPUB ); Pat kwam als een van de eerste spannende boeken-auteurs op mijn Hamley Books-pad. Ik heb haar leren kennen, net als vele anderen, door haar debuut ‘Uitgebroed’ dat ze ze in eigen beheer heeft uitgebracht.
Uitgebroed is een juweeltje van een spannend boek. Origineel geschreven, met verschillende verhaallijnen die doorheen het boek lopen en uiteindelijk allemaal met elkaar te maken hebben. Met verschillende hoofdpersonages waar je met meeleeft en vooral een
ijzersterke plot. Uitgebroed was voor mij persoonlijk een van de beste boeken die ik in 2018 heb gelezen en ik ben dan ook erg blij dat ik mag zag zeggen dat Uitgekookt even sterk, zo niet nog sterker is, dan haar eerste.

“Ook dit was weer een debuut (ik heb er dit jaar toevallig veel gelezen) en wat was ik blij dat ik dit boek mocht lezen! Ik hoop dat Pat heel snel een nieuw boek “uitbroedt” en dan hoop ik wel vooraan in de rij te staan!” #Carla

Stuk voor stuk mooie thrillers. Welk boek zou  jij graag  op de deurmat willen ontvangen ?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze winactie verbonden:

Heel veel succes namens de Auteurs, Hamley Books en het team van Mustreads or Not

Op de eerst volgende maandag na de plaatsing van deze win-actie maken we de winnaars bekend.