Spannende boekenweken Winactie

De Spannende Boekenweken bij Mustreads or Not .. Winactie; Keuze uit Toppers namens Godijn Publishing

Spannende Boekenweken win-acties bij Mustreads or Not

Vandaag staat Godijn Publishing in de spotlights , namens de uitgeverij mogen wij een boek verloten maar jullie mogen zelf kiezen welk je graag hebben wilt…. Hoe super is dat Negen enthousiaste auteurs vertellen waarom je hun boek moet lezen.. Lees hier de  pitches van de Godijn Publishers: 

Johan Klein Haneveld – Ruisreizigers! ;Spannende, verontrustende verhalen in verschillende genres, van SF naar Horror, elk verhaal anders.

Jesse van WilligenburgMianara ; Verraad, over een verzetsbeweging in oorlogstijd. Sluipen door duistere gangen en verlaten steegjes, spionage op hooggeplaatste functies, infiltraties in vijandelijk gebied…

Ellis van ZijllAbdij van de nacht ; zou ik zeker spannend noemen. Duistere magie, constant moeten overleven en jezelf bewijzen. Een onzekere toekomst en hoge verwachtingen die op je schouders rusten. Dat kan niet anders dan spanning opleveren

Alice Bakker Ze zien mij niet;  met zijn mysterieuze cover! En het feit dat men de ‘dader’ op het laatste moment pas ontmaskerd.

Mark De Groot – Harde les; spannend, met ontroering en een vleugje gruwel (kaasschaafscene…). Interessant voor een breed publiek.

Ronald van Assen – Jelena De onbekende held; Het is een spannend boek waar je nog iets van leert ook.

Titia Muizelaar – What Goes Around Comes Around; “Een romantisch spannend verhaal met een verrassend einde.”

Anja Maas – Onbegrensd: Een boek waarin de spanning je onderhuids vasthoudt tot het eind. Niemand ziet aankomen wie de mysterieuze dader is en waarom. Beleef de zoektocht mee met de interessante rechercheur Sylvia Pronk. Niets is haar te veel om moordenaar te grijpen.

Anita van der Haagen-Henriët – Dertig dagen om te falen; Engel Muriel staat op het punt haar status in de Hemel te verliezen. Redt ze het om binnen dertig dagen haar taak te volbrengen op een plek dat bol staat van de prikkels en afwisselende emoties …

Titia Muizelaar- Postzegelaffaire ; is een verhaal vol intriges en drama, gebaseerd op enkele ware gebeurtenissen. De personen en de locaties zijn fictief gekozen.

Stuk voor stuk mooie thrillers. Waar zou jij graag kans op maken?

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze win-actie verbonden:

Heel veel succes namens alle auteurs , Elly Godijn en het team van Mustreads or Not 

Op de eerst volgende maandag na de plaatsing van deze win-actie maken we de winnaars bekend.