Spannende boekenweken Winactie

De Spannende Boekenweken bij Mustreads or Not .. Winactie; ‘De kinderen van het klooster’ van Sandrine Destombes 

Spannende Boekenweken win-acties bij Mustreads or Not

Vandaag staat in de spotlights ‘De kinderen van het klooster’ van Sandrine Destombes , met dank aan de Xander Uitgeverij   mogen wij maar liefst DRIE exemplaren van deze Spannende Thriller verloten,.  Dit boek verschijnt in juni bij Xander

Al vast een stukje vooruitlezen?? Klik op deze link

546x840

In het kleine dorpje Crest staat al sinds mensenheugenis een klooster dat enkel door vrouwen wordt bewoond. Als de jonge politieagent Bénoit een verdachte bestuurder en een verward kind aanhoudt, weet hij nog niet dat hij aan het begin staat van de grootste zaak van zijn leven en dat het geheimzinnige klooster er een centrale rol in speelt. De duistere waarheid over de groep vrouwen komt op akelige wijze naar boven als er een reeks mannenlichamen wordt opgegraven…

Hier wil je toch kans op maken?

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze winactie verbonden:

Succes Liefs namens Xander Uitgeverij en het team van Mustreads or Not

Op de eerst volgende maandag na de plaatsing van deze win-actie maken we de winnaars bekend.