Spannende boekenweken Winactie

Spetterende Afsluiter !!! Spannende Boekenweken #Bookchoice

De klapper van de maand… Spannende Boekenweken

De AFSLUITER van de SPANNENDE BOEKEN WEKEN!!! Ja, ja, zelfs bij ons, MUSTREADS OR NOT, komt er een einde aan de spannende boeken weken! Die eigenlijk van 1 tot en met 21 juni zou zijn. Bij ons begon het al een dag eerder en duurt gewoon tot en met 26 juni (totaal 27 dagen!!)

Vonden jullie ook dat we zo lekker bezig waren? Het waren echt toptitels allemaal he? Wij zijn echt supertrots op onze warme contacten met de uitgevers en hun bereidheid zoveel moois beschikbaar te stellen! Namens het hele team van Mustreads or Not: SUPER BEDANKT : A.W. Bruna, De Crime Compagnie, LetterRijn, Droomvallei, Karakter, Cargo, L.S. Amsterdam, Village, NAU, Hamley Books, Godijn, Atlas Contact, Xander, en Bookchoice!

En dan nu de AFSLUITER: Ik zei het al in een eerdere BOEKPRAAT, we gaan er uit met niet één, niet twee, zelfs niet 21 boeken maar wel 24 BOEKEN.

Hoe zit dit dan?

We mogen voor BOOKCHOICE 3 leden van ons blij maken met 3 maanden gratis lidmaatschap! Dat betekent 3 x 8 e-books (en luisterboeken!)!!!!

Het abonnement stopt automatisch, daar hoef je niets voor te doen, je zit nergens aan vast.

Als blijkt dat je na loting niet hebt gewonnen? Dan niet getreurd, iedereen kan Bookchoice uitproberen 3 maanden met 50 % korting, dat betekent voor slechts 1,99 p/m i.p.v. 3,99 p/m.

Altijd fijn toch, zo voor de zomermaanden!     www.bookchoice.com

Wil jij kans maken op dit exemplaar dan zijn er een paar spelregels aan deze winactie verbonden:

Heel veel succes namens Bookchoice en het team van Mustreads or Not

Op de maandag  29 juni  maken we de winnaars bekend.