Winacties

Winactie We zeggen het tegen niemand – Nora Muller van Wel Winactie

We zeggen het tegen niemand – Nora Muller van Wel

Maak kans op een gesigneerd exemplaar van een boek dat het verdient om gelezen te worden…….

Ervaringen die de lezer zullen raken, puur en rauw, maar vanuit het hart geschreven.

Hier onder lees je Moon haar mening over het boekje dat haar heeft geraakt en geholpen….

Nora Muller van Wel, werkte jarenlang in de verpleging, deed daar haar ervaring op en volgde haar hart. Deze verhalen heeft zij gebundeld, verhalen en gedichten van de werkvloer, op een kleurrijke manier vormgegeven. De verhalen worden afgewisseld door ontroerende gedichten, welke met passende schilderijen worden geïllustreerd deze vormgeving geeft het boek een luxe uitstraling en brengt de warmte van de boodschap nog meer naar voren.

Het is zoals het is, in deze tijd waarin mantelzorg steeds belangrijker wordt en de druk toeneemt, waarin er een beroep op je wordt gedaan als familielid of buurman/ buurvrouw, zijn juist deze verhalen een hart onder de riem. Verlies nooit je creativiteit, de liefde en het geloof in jezelf en de ander, dat lijkt mij de boodschap van de schrijfster. Niet alleen voor mantelzorgers maar zeker ook voor het verplegend personeel, en leerlingen in opleiding is dit boek een eyeopener. Volg je hart, dan stroomt de zorg vanzelf.

Dit gevoel zal je krijgen wanneer je het boek leest, de verhalen zijn aangrijpend, vol humor en liefde maar het belangrijkste met respect geschreven. Nora geeft de lezer een kijkje in haar ervaringen, haar omgang met haar cliënten waarbij je de creativiteit proeft. Hoe moeilijk is het om mee te gaan in de wereld van een dementerende partner of ouder, de manier waarop Nora dit beschrijft geeft inzicht en de lezer zal erachter komen dat je met humor en respect de mooiste herinneringen kunt maken. Menigmaal dwaalt er een glimlach over mijn gezicht tijdens het lezen, maar zeker de brok in mijn keel, de herkenning, en de verloren traan maken dit boek tot een aanrader, een boek waarin openheid en eerlijkheid zege viert, waarin wordt gekeken naar de mens achter Alzheimer

De cliënt achter Alzheimer krijgt een gezicht en met creativiteit, respect en humor kun je er een glimlach op toveren.

Wil jij kans maken op een gesigneerd exemplaar.. ????

Dit boek verdient het om gelezen te worden, Lees het zelf of geef het cadeau aan iemand die bekend is met de ziekte alzheimer, een verpleegkundige, een leerling in opleiding.. Dit boekje opent de ogen, het geeft je handvatten van hoe het ook kan, hoe je met humor en respect de ziekte Alzheimer dragelijker kunt maken.

Je kunt het boekje aanschaffen door een mail te sturen naar Nora zelf dan zorgt zij dat het boekje, tijdelijk zonder verzendkosten !!!, bij je wordt bezorgd. noramullervanwel@quicknet.nl