Winacties·Young Adult

Spannend.. Cover onthulling… mysterie winactie

Mysterie winactie

Spannend… Voor welk boek heb jij gister een gokje gewaagd… Wij mogen vandaag onthullen dat het gaat om

Grenzeloos – Marlies Slegers.

Wanneer de zestienjarige Tabitha op een avond bij Dox en zijn vrienden is, loopt alles uit de hand. Tabitha weet niet meer precies wat er gebeurd is. Stemde ze toe? Of ging Dox over haar grenzen heen? Iedereen heeft zijn eigen versie van het verhaal. Haar vriendin Eline, die er die avond bij was, vindt dat Tabitha gewoon haar mond moet houden. Dox ontkent alles. Job twijfelt of hij zijn vriend moet steunen of moet opkomen voor Tabitha. Tabitha vraagt zich af of ze aangifte moet doen. Wie kan ze in vertrouwen nemen? En wie spreekt de waarheid?
Grenzeloos is een verhaal over seksueel overschrijdend gedrag, schuld en grenzen respecteren. Nee. Is. Nee
.

Marlies Slegers groeide op in Indonesië. Tijdens haar jeugd hield ze dagboeken bij en schreef ze verhalen en gedichten. op haar achttiende verhuisde ze naar Nederland, waar ze ging studeren en werken. Een schrijfcarrière bleef echter lonken en ze besloot schrijfworkshops te volgen. Marlies Slegers bezoekt regelmatig scholen en weet als geen ander wat er onder jongeren leeft.

Een spannende YA dus met een boodschap… En wie weet valt deze mooie hardcover binnenkort op jouw deurmat!

Duimen maar!!!!