Winacties

Win-actie Maak kans op Il Circolo of Eligio of Agonia van Marja Boomstra

Win jij…. Il Circolo, Eligio of Agonia????

Ik ,Moon, maakte kennis met Il Circolo, en wat een kennismaking was dat, de serie over Lotte is echt een meer dan dikke aanrader!! Je hebt wel eens van die onverwachte pareltjes en laat deze serie daar nu één van zijn..

Een dikke Bingreading-Mustread!
Marja Boomstra verdient het om gelezen te worden….

En dit is jouw kans om kennis te maken met de schrijfster met haar geweldige onverwachte plotwendingen. Dit wil je echt niet missen. Marja stelt 2 exemplaren beschikbaar, twee mensen mogen hun keuze maken en genieten van haar heerlijke schrijfstijl

Waar gaat de serie over, Lotte Vermeer komt in aanraking met de familie Salvatore, en wanneer dat gebeurt verandert alles.. Lotte haar leven staat op zijn kop en in welke avonturen zij verstrikt raakt worden door Marja Boomstra vol onverwachte en geweldige wendingen beschreven in deze trilogie

Mocht je nog niet om zijn, hier heb je een aantal quotes uit de recensies van Moon over deze serie waardoor zij helemaal van haar sokken is geblazen.

Moon over Il Circolo : Zit jij graag op het puntje van je stoel, bij een intrigerend personage en een verhaal waarbij je je vraagtekens blijft zetten? Dan wil je Il Circolo niet missen, ik kijk reikhalzend uit naar het vervolg want mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld en ik wil meer lezen van Marja Boomstra, een aangename kennismaking.

Wil je de hele recensie lezen klik dan hier: https://mustreadsornot.com/2020/04/17/il-circolo-marja-boomstra-een-aangename-kennismaking-hier-raak-ik-nieuwsgierig-naar-thekobolife/

Moon over Eligio: De auteur trekt je vanaf het begin het verhaal in, met haar interessante cliffhangers door het gehele verhaal heen krijg je over sommige situaties net niet genoeg informatie waardoor je op het puntje van je stoel zit en door blijft lezen want je wilt gewoon het hele verhaal weten. Sluw van de auteur hierdoor heeft zij de lezer helemaal in haar macht, dit de spanning en de vlotte schrijfstijl maken dat het boek een ware pageturner is.

Wil je de hele recensie lezen klik dan hier: https://mustreadsornot.com/2021/02/05/eligio-de-uitverkorene-marja-boomstra-een-sterk-vervolg-vol-met-onverwachte-cliffhangers-heerlijk-leesvoer/

Moon over Agonia: Soms heb je van die verrassingen, Marja Boomstra is daar ook eentje van, zo`n auteur waar je nooit van gehoord hebt, die de aandacht van het grote publiek nog niet heeft maar zeker wel verdient. Deze serie is om te smullen en smaakt naar meer. Wees gewaarschuwd eenmaal gestart is stoppen geen mogelijkheid. #Mustreadserie #Spetterendslot.

Wil je de hele recensie lezen klik dan hier: https://mustreadsornot.com/2021/05/09/agonia-marja-boomstra-wees-gewaarschuwd-eenmaal-gestart-is-stoppen-geen-mogelijkheid-mustreadserie-spetterendslot

En nu kun jij kans maken op 1 van de drie exemplaren, je mag zelf kiezen welk boek jij wilt winnen…. Hoe gaaf is dat?!!! Wat moet je daarvoor doen?
Dat is alles, heel veel succes
Lieve wingroet het team van Mustreads or Not en natuurlijk Marja Boomstra…