Boekenuitjes·boekenuitjes Vlog

Boekpresentatie Voorlopers – Mirjam Hildebrand

Boekpresentatie Voorlopers – Mirjam Hildebrand

Zondagmiddag 11 juni om 15.30 was het al een gezellige drukte bij boekhandel H. de Vries in Haarlem. Veel mensen kwamen voor de enthousiaste, doorzetter, Mirjam Hildebrand. Zij presenteerde haar eerste jeugd boek Voorlopers. Een boek niet alleen een aanrader voor de jeugd maar zeker voor de oudere lezers onder ons een heel mooi, indrukwekkend maar vooral origineel en uniek verhaal.

download (3)

Trailer Voorlopers Mirjam Hildebrand

Het was enorm mooi om te zien dat zoveel mensen op deze warme zondag naar Haarlem zijn gekomen voor Mirjam. Ze straalde van alle kanten, en haar harde werken wordt beloond door zoveel aandacht. Het is geen gemakkelijk proces geweest, Voorlopers is ontstaan toen Mirjam door veel pijn aan bed gekluisterd is geweest, zij heeft in deze tijd de steun gehad van veel mensen en als je haar dan zo ziet stralen, kun je niet anders dan dit haar gunnen. Wat enthousiasme, en strijdkracht straalt ze uit.

images (2)

En dan is daar Voorlopers… Voor ik vertrok naar Haarlem zette ik mijn 5 sterren recensie online, want lieve mensen dit boek moet je echt de kans geven. Mirjam maakte mij heel blij door te vertellen dat er het een serie wordt. Je kunt mij niet blijer maken, Mirjam!!

Na het welkomstwoordje van de Boekhandel en uitgeverij Kluitman, werd Mirjam geïnterviewd door Chinouk Thijssen, een bekende vlogger in boekenland. Chinouk wist Mirjam op geheel eigenwijze een aantal leuke maar vooral interessante vragen te stellen. Ook werd er door een 1e jaar atheneum leerling een stuk voorgelezen uit “Voorlopers” waarna Mirjam het eerste exemplaar aan haar moeder uitreikte. En toen was het tijd voor een drankje en de Taart.. Een prachtige taart met de voorkant van Voorlopers erop..

20170611_160036.jpg

Kortom een middag om je vingers bij af te likken .. Maar vooral een middag welke je uitnodigt om Voorlopers aan te schaffen en te lezen..

Mirjam, namens Mustreads or Not gefeliciteerd met je eerste jeugdboek.. Dat er vele mogen volgen.. deze 5 sterren recensie neemt niemand je meer af

Voorlopers 5 sterren voor Mirjam Hildebrand

YOU TUBE VERSLAG VAN DE BOEKPRESENTATIE

 

Een gedachte over “Boekpresentatie Voorlopers – Mirjam Hildebrand

  1. Wat heerlijk om te zien! Je hebt er een prachtig filmpje van gemaakt. Na het mooie interview en de fantastische recensie worden we verwend met dit filmpje, het kan niet op. 🙂
    Als proeflezer van Mirjam, betekent het hele Voorlopers project, waaraan ik vol overgave heb mogen meewerken, super veel. Ze is een top auteur, een streven die het goed wil hebben en ze heeft er een fantastisch verhaal van gemaakt waarop ik heel erg trots ben.
    Ik kon er helaas gister niet bij zijn daarom is het zo fijn om wat beelden mee te krijgen. Bedankt!

    Like

Reacties zijn gesloten.