Recensies·Recensies van Moon

Fuzz “Het is Herfst” – M.A.T. Peskens “Huppel samen met je kind door het Boompjeswoud”

Fuzz “Het is Herfst” – M.A.T Peskens

Fuzz het konijn zal je kind maar ook jou, hele fijne leesmomenten geven. Huppel samen door het Boompjeswoud

  • Auteur: M.A.T. Peskens
  • Uitgever: Pesamera
  • Nederlandstalig 
  • 40 pagina’s 
  • 9789082678109 
  • september 2017

image.jpg

Het is herfst in Boompjeswoud.
Fuzz en opa Snor gaan samen vliegeren.
Maar dan komt er een harde wind…
WOESJ!
Opeens zweeft Fuzz tussen de wolken.
Hoe komt hij nu weer terug bij opa?
Fuzz is stoer, lief en avontuurlijk.

******************************************************************************

Ik mag kennismaken met een alleraardigst lief klein konijntje, Fuzz, genaamd.  Op de voorkant van het boekje prijkt een heel lieve tekening van Fuzz, de afbeelding laat in één oogopslag zien waar het boekje overgaat. Eenvoudig maar heel duidelijk en vooral Lief… Een kleuter zal op slag enthousiast worden door dit nieuwe vriendje.

Al snel zullen jullie je thuis voelen in Boompjeswoud, het verhaal is in een prettig begrijpelijke taal geschreven. De pagina`s zijn overzichtelijk en met mooie vrolijke tekeningen geïllustreerd. De extra Touch die er in het verhaal is verweven zijn de kleuren, waar net even meer aandacht aan gegeven wordt. En de geluiden welke je met iets meer aandacht kunt aandikken.

Ook een origineel cadeautje is de kleurplaat welke je kunt downloaden met een QR-code. Je kunt zelfs Fuzz op Facebook volgen

https://www.facebook.com/fuzzhetkonijn/

En er is een heuse Fuzz website.

www.fuzzhetkonijn.nl

Hoe Leuk kun je lezen maken!

Tijdens het lezen huppel je samen met je kind door het verhaal, maar je kunt ook de tekeningen vertalen naar een verhaal. En op de tekeningen de kleuren oefenen. Kortom vele extra`s in “ Fuzz het is Herfst”

Fuzz het konijn zal je kind maar ook jou, hele fijne leesmomenten geven. Samen op de bank lekker of voor het slapen gaan lekker onder het dekbed en de herfstwind die om jullie huis waait.

Ik zou het wel weten Fuzz en ik zijn vriendjes vanaf de eerste bladzijde. Dit is het eerste boekje over Fuzz, maar hopelijk volgen er meer verhalen voor de kleintjes van dit lieve konijntje.

Lieve Leesgroet Moon

 Koop bij bol.com

photovisi-download (40)