Boekenuitjes

Boeklancering…; Mij zie je niet – Loes den Hollander. Met een lach en een traan

Boeklancering “Mij zie je niet” Loes Den Hollander.

20180809_115505.jpg

Met een lach en een traan, werd vandaag “Mij zie je niet” gelanceerd bij boekhandel Plukker in Schagen. Er waren veel bekende gezichten aanwezig bij de boeklancering, bekende schrijvers kwamen Loes feliciteren. Simone van der Vlugt, Marian van de Berg en Marion van de Coolwijk welke Loes mocht interviewen tijdens de gezellige ochtend.  Maar ook collega Bloggers waren aanwezig, we hebben weer even heerlijk bij gekletst met het team van Thrillers and More, welke een pittige reis achter de rug hadden.

Marion was trots ze mocht haar mentor het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk werd er teruggekeken op het zware jaar dat Loes en haar man Harrie achter de rug hebben. Ondanks dit alles zetten deze kanjers alles in een positief licht en gaan door. Respect. Ik mocht met dank aan de Crime Compagnie het boek lezen en was erg onder de indruk van de draai die Loes aan dit verhaal heeft gegeven, de manier waarop zij de lezer toespreekt, komt binnen en is dan ook een dikke Mustread. Je proeft woede, welke beangstigend goed is overgebracht door de schrijfster. Dit kwam ook tijdens het interview naar voren, Marion las een passage vooruit “Mij zie je niet” waarin dit heel duidelijk naar voren kwam. Voor de aanwezige die het boek nog niet hadden gelezen zeker een reden om het boek aan te schaffen.

De heerlijk ongedwongen sfeer maakte deze ochtend tot een mooie herinnering. Natuurlijk deel ik met jullie deze herinnering en ik kijk uit naar het volgende boek, waar Loes al heel voorzichtig weer mee begonnen is.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bedankt Loes, allereerst voor je geweldige boek weer, maar zeker ook voor je openheid, je eerlijkheid en de indrukwekkende ochtend in Schagen

Lieve groet Moon Kager