Recensies·Recensies van Moon

Mascha Planner “Overzichtelijk en ruimtelijk, ideaal voor vele doeleinden” #Moon

Mascha planner – Mascha Feoktistova

“Wat een fijne planner, vol persoonlijke ruimte, ideaal voor mensen met een drukke agenda welke overzicht zoeken en hun creativiteit kwijt willen. Ik ben Fan..”

  • Ringband
  • 60 weken
  • maandoverzichten
  • Notitieboekje
  • Twee kaartjes ‘beautifull day – weekend happynes’
  • Vel met bolletjes sterretjes hartjes
  • Maand stickers
  • 144 pagina’s
  • 23x222x190 mm
  • 9789461562333

Samenvatting

9200000078303433Nieuwe editie!
Een planner om je leven structuur te geven. Die je helemaal zelf kunt customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra’s: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak.
Bevat 60 weken.

Mascha: ‘Zonder planning ben ik een gigantische chaoot – ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies hoe ik hem wilde, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda’s en notitieboekjes. Ik beplakte ze met stickers en had aparte vakjes voor to-do lists en andere dingen die ik die week belangrijk vond. Toen besloot ik mijn eigen ideale planner uit te brengen. Met vakjes die zelf in te vullen zijn en zonder vaste data er in. Precies zoals ik hem wil.

Mijn ervaring met de Mascha Planner

Namens van Bertram + de Leeuw Uitgevers, mag ik kennismaken met de Mascha planner, en wat een aangename kennismaking is dit. Een planner welke je helemaal naar eigen creativiteit kunt indelen. Wat mij gelijk opvalt is de ringband, ideaal zodat je de gehele pagina kunt benutten, beter dan een gebonden agenda, ook op de randen is invullen mogelijk. Een groot pluspunt. Je kunt op elk moment starten met deze planner, aangezien jezelf de datum en week kunt invullen. Zo startte ik op 24 september en kan ruim een jaar gebruik maken van de overzichtelijke indeling van de Mascha Planner. Elke week bevat heel veel ruimte voor je planning, agenda, to do lijstjes, alles wat jij belangrijk vind kun je gemakkelijk kwijt op de pagina`s. Een heerlijke uitdaging dus voor mensen met een drukke en overvolle agenda maar ook voor de creatieveling onder ons welke een heel persoonlijke agenda/dagboek/bullet journal wil bij houden.

photovisi-download (52)

Je kunt met de bijbehorende stickervelletjes de planner persoonlijk en nog overzichtelijker maken, maar natuurlijk kun je de gehele agenda inrichten naar je eigen zin. Genoeg mogelijkheden, ook op internet/ You tube zijn er filmpjes te vinden hoe je de Mascha planner kunt gebruiken. Link naar Youtube 

Je kunt ook nog een aanvulling set “Glam up set” met extra stickers en extra covers kopen, hiermee kun je de planner nog persoonlijker maken. Heel veel mogelijkheden dus met deze overzichtelijke planner in deze drukke tijd.

Ik ben fan want met de Mascha planner heb ik alles bij elkaar en kan ik mij helemaal uitleven.

 

Lieve Leesgroet Moon Kager

 Koop bij bol.com

photovisi-download (53)