Leesclub·Recensies

Confrontatie – Esther van der Ham #Leesclub Ans Stier deelt haar mening

Confrontatie – Esther van der Ham #Leeslcub

Ik mocht meedoen met de leesclub van Mustreadsornot. Het boek Confrontatie! Van Esther van der Ham heb ik met plezier gelezen. Hieronder mijn recensie.

download (1)

 

Samenvatting

Annabel krijgt tijdens haar vakantie een heftige gebeurtenis te verwerken met ver strekkende gevolgen. Als ze een avondje met een vriendin gaat stappen probeert ze een pilletje. De pilletjes helpen houden haar op de been. Ze heeft er steeds meer nodig. Door haar verslaving raakt ze in de macht van Dion die helaas niet al te beste bedoelingen heeft met Annabel.

 

Leeservaring

Ook dit boek van Esther van der Ham leest heerlijk weg. De gebeurtenissen zijn goed uitgewerkt. Je beleeft hoe druks je leven over kan nemen en hoe kwaadwillenden daar misbruik van maken. Stukje bij beetje kom je in de greep van Dion terecht via de ervaringen van Annabel. Een diepgaand verhaal dat heel goed waar gebeurd zou kunnen zijn.

De karakters zijn prima weergegeven. De gevoelens, denkwijze en belevenissen van Annabel komen goed tot uitdrukking evenals het karakter van Dion. De overige personages staan wat meer aan de zijlijn maar als je de voorgaande delen  van de serie gelezen hebt ken je hun achtergrond al. Dit boek is zo geschreven dat het ook prima te lezen is zonder voorkennis uit de eerdere delen.

De schrijfstijl is soepel. Dit komt zeker door de goede verhaallijn die je geboeid houd om verder te lezen. Een echte must read dus.

Lieve leesgroet Ans Stier