Een terugblik op......

December, wij blikken even terug op 2018 met Moon

Een terugblik op 2018 

Natuurlijk willen we even weten wie je bent, wat je doet, hoe je leest en welk genre jouw voorkeur heeft…..?

 Ik ben Moon, recensente bij Mustreads or Not en Bol.com Leesmagazine. Mijn voorkeur gaat uit naar thrillers maar, ik bemerk een verandering dit jaar heb ik meerdere malen genoten van een mooie roman. Ik kan mijzelf helemaal verliezen in een goed boek.

photovisi-download (67)

 

Welk boek staat heel hoog op je verlanglijstje voor de december maand?

 Het nieuwste boek van Samuel Björk – De jongen in de sneeuw. Ik heb Doodsvogel ook in de kast, maar nog niet gelezen toch wil ik dit boek ook graag in de kast, dan meteen maar achter elkaar door gaan denk ik

9200000095082863.jpg

Wanneer je je beste vriendin/vriend een boek wilt geven welk boek komt als eerste in je op om hem of haar cadeau te doen?

Ik heb een cadeautje voor mijn vriendin hier klaarliggen, Blauw gras van Elly Godijn. Dit boek heeft mij enorm geraakt en ik weet zeker dat het niet alleen mijn vriendin maar ook veel andere ouders van prematuur geboren kinderen kan helpen.

photovisi-download (18)

 

En dan nu je top 5 van meest favoriete boeken voor 2018, en waarom staat juist dit boek in jouw favoriete-lijstje?

  1. De zeven zussen Schaduw. – Lucinda Riley

Op 1 toch zeker de Zeven zussen serie. Genieten met een hoofdletter G.

“Wanneer je één verhaal hebt opgepakt, ben je fan en wil je niet anders meer dan van boek naar boek hoppen. De aangename romantische schrijfstijl van Riley is een heerlijke afwisseling op je dagelijkse leven. Droom weg met de zeven zussen, geniet en laat je mee voeren tussen heden en verleden, waar romantiek en een snufje mysterie de hoofdtoon voeren.”

photovisi-download (56)

  1. Oktober – Søren Sveistrup

 “Dit debuut zal je omverblazen, Sveistrup weet je van het begin tot het einde te boeien met zijn onverwachte twisten, de sinistere verhaallijn en zijn filmisch neergezette karakters. Hier gaan we nog veel van horen….”

photovisi-download (55)

  1. De jongen in het graf – Toni Coppers

“Deze schrijver hoort echt in je kast. Hopelijk kunnen we eindelijk de grens die er lijkt te zijn in boekenland tussen Vlaanderen en Nederland doen vervagen. Lees deze Vlaamse thriller Koning, ik beloof je leesgenot en heerlijke verhalen… Wees gewaarschuwd, eenmaal 1 Coppers gelezen dan wil je ze allemaal.”

photovisi-download (54)

  1. Uitgeschakeld – Angelique Haak

 “Angelique Haak blijkt een meester in plots te zijn, de wendingen die zij in het verhaal toevoegt, samen met de mysterieuze sfeer en de meerdere verdachte karakters maken Uitgeschakeld tot een Mustread.”

photovisi-download (53)

  1. Kinderen van de Rivier – Lisa Wingate

 “Lisa Wingate, zet even je wereld op zijn kop. Kinderen van de Rivier worden voor even jouw kinderen. Dit boek raakt je, wees gewaarschuwd, want eenmaal opgepakt laat het je niet meer los.”

photovisi-download (52)

  Hoeveel boeken denk je volgend jaar te gaan lezen?

Ik ben nu bezig in mijn 96e boek van 2018, volgend jaar zal het ook rond de 100 uit komen denk ik.

Naar welk boek kijk je nu al uit?

Naar Maan van de Zeven zussen serie van Lucinda Riley. Ook van de nieuwste van Karin Slaughter kan ik al helemaal blij worden. Sterre Carron haar nieuwe boek, ik kan niet wachten. Maar zo zullen er nog wel heel veel zijn waar ik echt blij van kan worden. Ik kijk alweer uit naar een nieuw boek jaar, in 2019 bestaat Mustreads or Not alweer 3 jaar, en het blijft een feestje.

Welke schrijver/ schrijfster zou je heel graag in het echt ontmoeten, waarom juist hij of zij? En wat zou je hem of haar willen vragen?

Er zijn best veel schrijvers welke ik al heb mogen ontmoeten, maar ik zou graag nog een fijn gesprek hebben met Toni Coppers en Sterre Carron toch wel mijn Favoriete Vlaamse thrillerschrijvers. Altijd in voor een praatje en echt zeer interessante persoonlijkheden. Maar als ik dan toch echt mag dromen, zou ik Sandrone Dazieri graag willen vragen wanneer we een nieuw boek mogen verwachten van hem, en war hij zijn inspiratie vandaan haalt. Maar dit zou ik ook heel graag aan David Hewson willen vragen. Voor de rest ben ik niet heel veeleisend hoor..

photovisi-download (66)