Recensies·Recensies van Moon

Onbegrensd – Anja Maas ” Met deze tweede thriller legt Maas de lat flink hoog! #Mustread”

Onbegrensd – Anja Maas

“320 bladzijdes is veel te kort, je geniet van het begin tot het einde van dit verhaal dat Anja Maas enorm sterk neerzet.”

Samenvatting

9200000109345458

Eens een rechercheur altijd een rechercheur, dit gaat zeker op voor de Alkmaarse Sylvia Pronk. Ze is op vakantie naar Les Arcs in Zuid-Frankrijk, maar kan haar gewoonte om te onderzoeken niet loslaten. Zij heeft een onderbuikgevoel bij het echtpaar met hun twee kinderen in het huisje naast haar. Wat is hier aan de hand, hun gedrag is vreemd, wanneer de vrouw van het echtpaar plots verdwijnt gaan bij haar alle alarmbellen af. Kan zij haar drang om op onderzoek verdragen en gaat ze lekker verder haar vakantie vieren of…. Nou leer eerst Saskia Pronk maar kennen dan weet je wel beter. Zij zet alles op alles om achter de waarheid te komen

Mijn leeservaring

Anja Maas debuteerde in 2018 met Maalstroom, tijdens het Boek10 event van Godijn Publishing, nu komt ze met haar tweede boek Onbegrensd, was ik persoonlijk van haar eerste boek al onder de indruk. Onbegrensd overtreft al mijn verwachtingen, wat is Anja gegroeid in haar schrijfstijl haar opbouw, ik ben fan van deze auteur.

“” Ik besef dat ik net een mens vermoord heb. Dat ik daartoe in staat ben… Ben ik zo`n onmens?

Anja Maas neemt de lezer mee op vakantie, je waant je tijdens het lezen helemaal in de Franse sfeer, toch is dit van korte duur, want de intrigerende rechercheur, Saskia Pronk, neemt bezit van je. Hopelijk komt Maas met meer over deze interessante karakter, wat een leuk mens met al haar eigenaardigheden en problemen, dit is zo`n karakter welke meteen onder je huid gaat zitten, waar je gelijk van gaat houden. Maas laat op een trekkende manier de spanning oplopen, de korte vlot-lezende hoofdstukken weet de lezer te boeien. Lang blijf je in het ongewisse wat betreft de dader, en juist deze onverwachte onheilspellende sfeer maakt dit boek tot een Pageturner. De schuingedrukte hoofdstukken welke door de dader worden verteld laten de spanning oplopen, dit geeft dit boek een extra drive, je wilt hier meer van weten en deze hoofdstukken weten de lezer nog meer mee te slepen het verhaal in. Je blijft gewoon lezen, tot je ogen dicht vallen van vermoeidheid maar wat een heerlijke thriller is dit zeg.

Wist Anja Maas mij met haar debuut al te verrassen, met haar tweede thriller blaast ze mij omver. Het boek bezorgt je een heerlijke leesflow, stoppen is geen optie je zit aan de bladzijdes gekluisterd. Voor iedereen die van vlot-lezende, spannende thrillers houd waarvan je tot het eind aan toe geen idee hebt hoe het nu in elkaar steekt is Onbegrensd een echte #Mustread. Anja Maas heeft er een fan bij, wat een trekkende schrijfstijl bezit deze auteur.

Lieve Leesgroet Moon Kager

 Koop bij bol.com