Recensies·Recensies van Moon

Gruwelijk spel – Mirjam Hildebrand “Wees gewaarschuwd, dit vraagt om meer..”

Gruwelijk spel – Mirjam Hildebrand

“Een luguber spel, waarin vriendschap centraal staat. Kort maar zeer sterk en krachtig!! #Aanrader”

  • Nederlands 
  • Druk: 1 
  • 9789020654653 
  • juli 2019 
  • Hardcover 
  • 90 pagina’s

9200000107459918 De jonge Daantje heeft het niet makkelijk, haar moeder is ziek, ze is verliefd op Stan maar is dit wederzijds? Zonder dat haar ouders het weten schrijft ze zich in voor een wel heel luguber spel. De hoofdprijs is 1000 euro een pracht van een start voor haar grote droom, de reis naar Fiji. Kunnen Daantje en haar team deze strijd winnen? Of zijn er andere factoren in het spel die haar tegenwerken. 24 uur in een doodskist, een Joyride zonder Joy?

Spannend, overtuigend en heerlijk leesbaar”

En mooi vormgegeven dunne YA-thriller, de cover heeft een trekkende uitstraling zeker de jeugd zal hier nieuwsgierig naar worden, niet alleen de jeugd merk ik al snel. Mirjam Hildebrand bij mij persoonlijk bekend om haar indrukwekkende YA Thrillers, met een licht paranormaal tintje komt nu met iets heel anders. Dit thema zal bij veel jeugd een grote aantrekkingskracht hebben om te gaan lezen, zij komen zeker niet bedrogen uit. Dit boekje bevat alle ingrediënten voor een aantal spannende uren leesplezier. Vriendschap, bedrog, jaloezie, ingewikkelde relaties en zeker niet te vergeten een flinke dosis spanning. Hildebrand zal de jeugd weer aan het lezen krijgen, want dit boekje vraagt er gewoon om. Juist met deze ingrediënten zal ze de jeugd over de streep krijgen.

Wees gewaarschuwd, dit vraagt om meer..

Lieve Leesgroet Moon Kager

Koop bij bol.com