Blogtour·Recensies·Recensies van Moon

Meer dan Ooit – Marina Folkers ABC #Blogtour

Meer dan Ooit – Marina Folkers

“Om verder te gaan moest ze dingen loslaten, realiseerde ze zich. Herinneringen. Spijt. Vragen. En dan? Dingen herstellen?”

download (5)

A = 

Afschuwelijke ontdekking, Na het overlijden van haar man komt Lucie tot een afschuwelijke ontdekking en vertrekt in een impulsieve reactie naar Frankrijk

B = Blogtour

De Blogtour van Meer dan ooit, is geen gewone blogtour, daarom dit ABC. download (2) Ik wil Marina en Zomer & Keuning bedanken dat ik weer mee mocht doen, na een heerlijke leeservaring hoop ik dat vele van jullie ook dit boek oppakken en genieten van de heerlijke sfeer, het verhaal dat goed in elkaar steekt en de diepere lading die in het boek verborgen zit.

C = Camping

Lucie reist af naar de Camping, Les Lauriers Roses, hier hoopt zij haar rust te vinden en zichzelf weer terug te vinden.download (1)

D = David

David is een jongen naar mijn hart, harde werker, zorgzaam, liefdevol maar of hij nu staat te springen om Lucie weer te zien?

E = Empathie

Ik kreeg als snel empathie voor Lucie sowieso, je voelt haar verdriet haar strijd, maar ook David had al snel een plekje in mijn hart. Bij beide voel je zo duidelijk de innerlijke strijd dat ze gewoon in je hart gaan zitten.

“Het licht glooiende landschap, de vele uitgestrekte wijngaarden, de olijfbomen, de pastelkleurige huizen, de pittoreske dorpjes waar de weg doorheen kronkelde, de bergen in de verte…”

F = Frankrijk

 

downloadWe reizen mee met Marina Folkers, we vluchten mee voor verdriet en pijn naar het mooie Frankrijk, inleven zal je als lezer totaal geen moeite kosten door de manier waarop Folkers de sfeer beschrijft.

G = Gevoel

Meer dan ooit straalt een en al Gevoel uit, het verhaal zal je raken of je nu wilt of niet. De idyllische sfeer en de fijne schrijfstijl maken van dit boek een heerlijke Feelgood Roman waarin je blijft lezen. 

H = Hoopt

Je Hoopt van alles tijdens het lezen, dat het een bepaalde kant opgaat, dat het goed komt, toch weet Marina ook kleine plot wendingen in het verhaal te verweven dat het enigszins ongrijpbaar blijft,

I = Ideale mix

De Ideale mix tussen romantiek, en een goed lading psychologie. Lucie is sterk neer gezet, haar wanhoop, haar verdriet en haar zoektocht naar zichzelf, wordt overtuigend en empathisch neergezet.

 J = Jake

Jake is de verongelukte man van Lucie, hij zorgt voor een flinke draai in het verhaal.

 K =  Karakters

De Karakters staan als een huis, ze zijn geloofwaardig en menselijk neer gezet, voor mij kwamen ze helemaal tot leven.

L = Lucie

Lucie heeft een flinke weg te gaan in Meer dan ooit, haar verdriet, wanhoop en haar zoektocht naar zichzelf is goed uitgewerkt tot een prachtig verhaal.

M = Marina Folkers

download (2)

 

Marina Folkers wist mij met haar eerdere boek Zoektocht terug al te raken, maar met haar schrijfstijl in Meer dan ooit had zij mij toch echt te pakken, ik kijk al uit naar weer zo`n heerlijke roman waarbij ik me helemaal mag verliezen in de sfeer, het verdriet en de levende karakters.

 

N = Nadeel

Já zeker, dan is er toch zeker ook wel een Nadeel aan dit boek. En dat is .. Wanneer hij uit is. Weg heerlijke sfeer, weg romantiek maar wat zal je genieten van Meer dan ooit!

 O = Opbouw

Ook dit boek klopt weer qua Opbouw, de zoektocht naar zichzelf, naar rust en het verwerken van de emoties lopen in een prettig tempo en een goede tijdslijn op. Je zoekt samen met de hoofdpersonages de weg naar geluk en Marina weet dat in dit geval op de juiste manier op te bouwen. Stoppen met lezen is geen mogelijkheid je wilt weten hoe het afloopt.

P = Poging tot stoppen

Poging tot stoppen je kunt het proberen maar dit mislukt, wees gewaarschuwd, eenmaal gestart in Meer dan ooit wil je het boek uit lezen, je wilt weten hoe het allemaal in elkaar steekt.

Q =  Quality Time

Geniet en neem even heerlijk Quality time voor jezelf tijdens het lezen van Meer dan ooit.  Quality time waarvan je blij zult worden.download

R = Roman

Meer dan ooit is een heerlijke Feelgood Roman. Je waant jezelf in vakantiesfeer op de Franse camping, Genieten met een hoofdletter G

 S = Sfeer

Marina Folkers weet de sfeer in Meer dan ooit, beeldend neer te zetten. Het leven op de Franse Camping is overtuigend en herkenbaar. Je waant je in Frankrijk, en wandelt mee met de karakters over de camping, er hangt romantiek in de lucht maar ook veel verdriet dit alles is voelbaar tussen de regels door.

T = Tranen

Het verhaal ging bij mij zo onder de huid zitten, dat ik me kon vereenzelvigen met de karakters en de tranen liepen over mijn wangen.

download (4).jpg

U = Uniek

Het Unieke karakter van deze blogtour heeft altijd iets speciaals, je gaat even uit je comfort zone en er word een beroep gedaan op je creativiteit, Uitdagend, Speels en Origineel. LEUK

V = Vlucht

Vluchten voor herinneringen, verdriet en sommige mensen in je omgeving. Falen doe je niet maar soms is het de enige manier, Lucie zag geen uitweg meer en Vluchtte naar Frankrijk of dat de juiste beslissing is….. Dat moet je zelf maar snel gaan lezen!

W = Weg dromen

Weg dromen Droom je mee, dit verhaal zal je mee nemen in een heerlijke reis vol emotie en mooie momenten.

X = Ex-geliefden

EX-geliefde, David en Lucie zijn dit van elkaar, maar er hangt nog van alles onbesproken in de lucht. Wanneer je dit boek oppakt en mag je getuige zijn van hun reis, je zult niet teleurgesteld worden. Een heerlijke Pageturner vol Romantiek

Y = Ynde

Tot de het einde blijf je geboeid, doordat de sfeer zo prettig is en er best een flinke lading emoties in de lucht hangen, blijkt al snel dat weg leggen geen optie is en blijf je lezen tot het verhaal uit is. Hierna moest ik even bij komen, Marina Folkers heeft iets in mij geraakt met dit boek.

Z = Zomer & Keuning

Zomer & Keuning De Uitgeverij heeft met Marina Folkers hele fijne auteur in hun stal. Zij weet de lezer mee te voeren op een wolk van romantiek, waarbij de tranen zullen vloeien. Ik ben onder de indruk van het verhaal Meer dan Ooit Marina heeft mij enorm geraakt, en heeft mij laten genieten van de Franse sfeer en de heerlijke verhaallijn.

download (3)

Kortom;

Marina Folkers doet het weer, ze sleept mij mee naar het heerlijke Frankrijk hier waan ik mij helemaal in vakantiesferen. Ze weet mij te tot tranen toe te ontroeren met het verhaal van Lucie, Jake, Emily en David. Meer dan ooit, Genoten met een hoofdletter G. van deze auteur wil ik meer lezen

images