Recensies·Recensies van Moon

De It`s MY life Weekplanner – Anke van Asselt. “Vanaf nu meer Moon-time, overzichtelijk en handig”

De It`s MY life Weekplanner – Anke van Asselt

Ben jij ook net als mij ook altijd opzoek naar rust, structuur en vooral tijd voor jezelf? Wellicht is de weekplanner van It`s MY-life dan wel wat voor jou. Ik ga er echt even voor zitten.

75371674_1736262123172240_7918320746219175936_n

Anke heeft deze planner ontworpen, met een bepaalde visie, in haar verhaal herkende ik mijzelf en werd enthousiast over haar planner daarom wilde ik deze graag met jullie delen. Iedereen heeft het tegenwoordig druk, loop maar eens in de supermarkt en je komt iemand tegen, wanneer je vraagt; ‘hoe gaat het met?’ Is waarschijnlijk het eerste antwoord dat je krijgt, Goed maar druk druk! Hoe mooi zou het zijn als je met deze planner weer overzicht krijgt, en zoals Anke het zegt in het interview; ‘tijd nemen voor jezelf dan word je weer liefdevoller en plezieriger voor je gezin, maar vooral lief zijn voor jezelf!’ Dit wil ik zeker voor mijzelf en ik gun het jullie ook dus daarom deze planner in de Spotlights!!

Wie wil dit nu niet?

De planner is van vrij groot formaat, is dat vervelend? Nee, je kunt er veel op kwijt en er is aan veel gedacht. Dingen waar je blij van wordt., ruimte voor boodschappen, ruimte voor notities. En je boodschappenlijstje en je notities kun je heel makkelijk afscheuren zodat je het mee kan nemen naar de supermarkt. De planner heeft een handig ophang systeem dus je kunt het op een plek in het zicht ophangen, zodat je er vaak naar kunt kijken en het makkelijk kunt invullen. Anke heeft rekening gehouden met de ruimte, top, want je hebt veel mogelijkheden om iets kwijt te kunnen, je krijgt overzicht in je week en hopelijk daardoor rust in je hoofd. Wie wil dit nu niet?

Met de bijgeleverde stickers kun je je goals meer aandacht geven, persoonlijk denk ik dat hij hier in huis door mij flink gebruikt gaat worden, ik hang hem bij mijn computer zodat ik er goed zicht op heb. Het voordeel is dat je op elk moment kan beginnen met de It`s MY-life planner want de weken kun jezelf invullen, ik start in week 48. Dus vanaf deze week is het MY- life in Huize Kager. Meer Moon tijd, meer overzicht en mijn goals naleven. Ik word er helemaal enthousiast van

Ben jij net als mij ook enthousiast? Kijk eens op; https://itsmylife.nl/ of bezoek de Facebookpagina;  https://www.facebook.com/itsmylife.nl/

Lieve Plangroet Moon Kager