Winacties

Mustreads or Not viert Feest ****4 jaar****

Mustreads or Not Viert Feest

**** 4 jaar ****

Wij bestaan 4 jaar en dat is wel een feestje waard toch? Natuurlijk vieren we dat met jullie!!

Ontwerp zonder titel

Hieronder zie je een aantal Mustreads… En nu mag jij aangeven onder het bericht in de Facebookgroep /mustreadsornot/ op welk boek jij graag kans maakt……En wie weet valt het boek binnenkort wel op jouw deurmat.

Wij zijn heel blij dat we dit met jullie mogen vieren, maar dat kan natuurlijk niet zonder de gulle gevers……: Harper Collins Uitgeverij , De Crime Compagnie , A.W. Bruna Uitgevers, Karakter Uitgeverij, Sietske Scholten, Esther van der Ham, Gaby Rasters, Uitgeverij Cargo, Luitingh Sijthoff, Dutch Venture Publishing, Boekerij.

Sommige boeken zijn recensie exemplaren welke we dubbel hebben ontvangen

Hier zijn ze dan de boeken…….

***************************************

De Lissabon brieven – Gaby Rasters

9200000101162311-2

recensie Caroline

Merijn reist zijn vriendin achterna naar Lissabon, maar dat loopt anders dan verwacht. Hij blijft alleen achter. Hij ontmoet de fadozangeres Carolina en dit is de start van nieuwe ontwikkelingen.

Merijn reist zijn vriendin Chantal achterna, die voor een paar dagen in Lissabon is. Zijn bezoek verloopt echter anders dan hij vooraf heeft bedacht. Hij blijft vertwijfeld achter in Lissabon. Op het dakterras van zijn hotel ziet hij aan de overkant van de weg een jonge vrouw op een balkon zitten. Hun ogen ontmoeten elkaar en dit is de start van verrassende maar soms ook dramatische ontwikkelingen in de levens van Merijn, Chantal en de Portugese Carolina.

****************************************

Stille Wateren – Eva Nagelkerke

9200000114277965

Recensie Moon

Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?
Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?
De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar…

*************************************

Sneeuwblind – Ragnar Jónasson

9200000114634204

Siglufjörður: een idyllisch vissersplaatsje in het onherbergzame noorden van IJsland, dat alleen bereikbaar is via een smalle bergtunnel. Waar niemand zijn huis op slot doet en waar iedereen elkaar kent.

Ari Thor, een jonge politieagent, begint er aan zijn eerste baan, ver van zijn vriendin in Reykjavík en ver van de demonen uit zijn verleden.

Wanneer een jonge vrouw halfnaakt in de sneeuw wordt aangetroffen, bloedend en bewusteloos, en een gerespecteerd schrijver zijn dood tegemoet valt in het plaatselijke theater, ontdekt Ari dat hij niemand in de kleine gemeenschap echt kan vertrouwen, en dat geheimen en leugens er een levenswijze zijn.

**********************************

Zoek mij niet – Sietske Scholten

9200000124927284

Recensie Caroline

Wie kun je nog vertrouwen, als je ontdekt dat je leeft in een leugen?
Niets kan de 39-jarige Mya zich herinneren als ze ontwaakt uit een coma. Haar naam moet haar worden verteld en haar echtgenoot lijkt een vreemde. Als hij haar na de revalidatieperiode meeneemt naar huis, voelt het alsof ze er voor het eerst een voet over de drempel zet. Ze probeert te vertrouwen op wat hij haar vertelt, maar als niets in het huis duidt op haar aanwezigheid voor het ongeluk, slaan bij Mya de twijfels toe. Wie is de man die zegt haar echtgenoot te zijn? Wie is ze zelf? En wat veroorzaakte haar geheugenverlies? In de zoektocht naar haar verloren verleden brokkelt de aangenomen waarheid langzaam uiteen en groeit haar vermoeden te leven in een leugen.

****************************** 

Onderschat – Marijke Verhoeven 

9200000112684487

Recensie Moon 

Wie kun je vertrouwen als alles instort?
Het huwelijk met haar tweede echtgenoot heeft Marcia niet gebracht wat ze ervan had verwacht. In het Groningse villadorp Haren leiden zij en haar man beiden een eigen leven. Als Marcia plots op onaangename wijze wordt gechanteerd en haar echtgenoot van fraude wordt beschuldigd, komt Marcia’s leven in een stroomversnelling. Wie is er nog te vertrouwen? En wie juist niet?

***************************************

Het Brein Body dieet – Sara Gottfried

9200000101887229

Recensie Carla

Het dieetboek dat verder gaat dan alle andere dieetboeken: geen symptoombestrijding, maar de oorzaken aanpakken!
Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je aan en word je ziek. En als je lichaam ziek is, denk je niet helder en kan je brein niet optimaal functioneren. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.
Het Brein Body Dieet helpt je om in 40 dagen een gezonde connectie tussen brein en lichaam in gang te zetten. Zo word je gezonder, energieker en val je meer af dan ooit, en dit keer blijvend. Want dat je na een dieet weer aankomt, ligt niet aan terugvallen in oude gewoontes, maar omdat je brein en body niet gezond genoeg zijn. Dit boek helpt je om in de juiste verhoudingen te eten, zonder dat je voedingsgroepen hoeft uit te sluiten. Je nieuwe levensstijl, ontspanning en slaap doen de rest.

**************************************

Uit het oog -Nicola Rayner

Nicola Rayner-Uit het oog

Recensie Carla

Alice Bell weet dat haar man George van mooie vrouwen houdt. Ze weet ook dat hij haar
aanbidt en dat haar zwangerschap hun relatie alleen maar hechter zal maken. Maar als ze
terugkomt van een zakenreis ziet ze in de weerspiegeling van een treinraam een prachtige
roodharige vrouw. Een vrouw die het evenbeeld is van Ruth, haar medestudente van jaren
geleden, die na een nachtelijke zwempartij spoorloos is verdwenen. Wanneer ze George
vertelt over het voorval in de trein reageert hij heel terughoudend. En als ze ontdekt dat een
oude groepsfoto vlak daarna bijgeknipt en opnieuw ingelijst is, wordt Alice wantrouwend. Want
wat weet George over Ruth, en wat was zijn relatie met haar? En kan Alice zelf nog vertrouwen
op de herinneringen aan haar studietijd?

****************************************

Familie Fun – Marisa Hart

9200000102508492

Recensie Moon

Familiefun is een boek vol creatieve ideeën en activiteiten om samen met je gezin te doen. Een prachtig cadeauboek dat elk gezin zichzelf cadeau zou moeten doen. Marisa Hart geniet grote bekendheid met haar familieblog “Baby, Kind & Meer’. Zij laat in Familiefun op vrolijke en aanstekelijke wijze zien hoe je de leukste en creatiefste activiteiten met je gezin kunt bedenken en doen. Alle ideeën zijn met eenvoudige middelen en weinig inspanning te realiseren en zijn zonder al te veel voorbereiding spontaan tot uitvoering te brengen.
Tijd met je familie is waardevol en onbetaalbaar. Ervaar het plezier met een zelfgebouwd spookhuis in de kinderkamer, een ijssalon in de keuken, een tijdcapsule, piratenmiddag of een zelf geknutseld familiealbum. Familiefun biedt vele ideeën die niet alleen met je familie, maar ook tijdens kinderpartijtjes of met grootouders te doen zijn.

****************************************

Kleuren van licht – V.E. Schwab

9200000114704704

De gevoelige balans tussen de vier Londens staat op het punt te breken. De ooit zo vereerde magie werpt zijn duistere schaduw over Rood Londen en maakt de weg vrij voor een ander Londen om de macht te grijpen. Kell begint te bezwijken onder de druk van tegenstrijdige loyaliteiten en Lila moet leren haar magie te beheersen, voordat de magie háár beheerst.

Intussen verzamelt kapitein Alucard Emery zijn bemanning en bereidt hij zich voor op een race tegen de klok om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. In de schaduwen keert een oude vijand terug om de kroon op te eisen, terwijl een gevallen held een wereld probeert te redden die voor zijn ogen uiteen lijkt te vallen.

***************************************

Het laatste Licht – Jen Minkman

9200000095526477

Als Moira haar zus en broer helpt bij een Wicca-ritueel tijdens Halloween, verwacht ze niet dat hun bezwering ook echt zal werken. Ze komen in een mysterieus landschap terecht dat mijlenver weg lijkt van de steencirkel Meini Hirion in Wales waar ze met hun ritueel zijn begonnen. Natuurlijk moet het wel een illusie zijn… maar de knappe, donkerharige jongen die Moira tijdens haar trance ontmoet kan ze niet zomaar als droom wegwuiven. Hayko, de geheimzinnige vreemdeling, duikt daarna nacht na nacht weer op in haar dromen. Een vreemde kracht lijkt haar steeds weer terug te trekken naar het dromenland uit haar visioen, en de dingen die ze daar ziet beginnen steeds meer op nachtmerries te lijken. Maar waar Moira zich het meeste zorgen om maakt is niet dat ze in haar dromen met allerlei monsters en engelen moet vechten; het is het besef dat ze verliefd begint te worden op een jongen die helemaal niet bestaat. Wat als je écht kunt vallen voor de man van je dromen?

*************************************

Lisey`s verhaal – Stephen King

1001004006859238

Lisey s verhaal is een bijzondere roman over het huwelijk, een krachtig liefdesverhaal over wat het betekent om getrouwd te zijn met een schrijver. Lisey Landon ontdekt na de dood van haar man dat de `demonen waarmee hij als schrijver worstelde maar al te werkelijk zijn.

Lisey s verhaal is het meest persoonlijke boek van Stephen King en het is dan ook opgedragen aan zijn vrouw Tabitha King.

*********************************

Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog – Kate Alice Marshall

9200000109345420

Recensie Elsa

Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de blokhut nog nasmeulen. Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En wanneer ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze dan mijn verhaal. Dus als jij dit leest, ben ik waarschijnlijk dood.

******************************************

!!!!! Verrassing !!!!!

Laat jij je graag verrassen?  Ga dan voor deze optie en tik #Verrassing onder het bericht in de groep

download (3)

 

Voorwaarde voor deze Feestactie

  1. Deel de link op je eigen tijdlijn vanaf het openbare bericht op de Facebookpagina van Mustreads or Not
  2. je bent lid van Mustreads or not (Facebookgroep)
  3. Like en reageer op het bericht in onze eigen groep en geef daar onder aan, naar welk boek jouw voorkeur uit gaat.

Ontwerp zonder titel

 

 

Een gedachte over “Mustreads or Not viert Feest ****4 jaar****

Reacties zijn gesloten.