Recensies

Ongenadig – Karin Hazendonk “Ongenadig Sterk,dit boek laat je niet met rust”

Ongenadig – Karin Hazendonk

“Cody McFayden is er niets bij, Karin Hazendonk laat zich van haar sterkste kant zien”

9200000116884215Haar laatste gedachte was: Dit was het dan. Ik ga dood. 

Wanneer Anouk een nieuwe vriend heeft gaan ze al vrij snel samenwonen. Wanneer haar zus haar waarschuwt gooit zij haar hoofd in de wind en gelooft er niets van. Maar heeft haar onderbuikgevoel het dan toch goed gehad? Hoe goed kent zij haar grote liefde eigenlijk? Dan wordt Anouk wakker, maar niet in haar eigen bed! Ze belandt in een ongenadige nachtmerrie.

Karin Hazendonk schrijft inmiddels al weer een aantal jaren, al van jongs af aan is ze groot fan van lezen waardoor de verhalen ook in haar hoofd ontsproten. Sinds 2013 heeft zij deze aan het papier toevertrouwd. Haar thrillers worden zeer goed ontvangen bij het lezende publiek en Ongenadig zal naar mijn mening ook hoge ogen gooien.

Psychologisch met een luguber randje

Hazendonk neemt je mee naar de kust, een idyllisch plekje om te wonen, het strand en de zee als uitzicht. Maar daar kom je als lezer snel van terug. Het romantische gevoel raak je vlug kwijt nadat je kennis hebt gemaakt met de hoofdpersonage, want wees gewaarschuwd dit intrigerende karakter maakt dat je je tijdens het lezen niet helemaal veilig voelt. Overtuigend en sterk neergezet door Karin Hazendonk zal deze hoofdpersonage je menig uur leesplezier verschaffen. Toch is dit een boek dat niet echt geschikt voor tere zieltjes, voor mij persoonlijk is dit boek een echte Mustread. Hazendonk doet mij verbazen met deze verhaallijn, zij zo`n lief persoon bezit diepe gronden, dat blijkt maar weer. Het verhaal steekt goed in elkaar en met verschillende plot wendingen laat zij je genieten van een top thriller die Cody McFayden doet vervagen

Doet Cody Mc Fayder vervagen

Met Ongenadig zet ze een steengoed boek neer. Het boek is psychologisch erg sterk, maar heeft ook een luguber randje, Hazendonk heeft met Ongenadig zichzelf wat mij betreft van haar sterkste kant laten zien. Hier wil ik nog veel meer van lezen, na het lezen van Ongenadig behoort Karin voor mij bij de groep van sterke thrillerauteurs. Een toppertje

Moon Kager

***** sterren