Recensies·Recensies van Moon

Jacht op het Antiserum – Christine Charliers ” alweer in de ban van Charliers”

Jacht op het Antiserum – Christine Charliers

“Christine bezit de macht om je geboeid te houden, door op het juiste moment een wending te brengen. Wat een fijne ervaring”

  • Nederlandstalig
  • 363 pagina’s
  • 9789044828832
  • oktober 2016download-26

De achterflap

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft.

Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken… Het tweede deel van de meeslepende trilogie. Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden

Mening

 Verloren

Eindeloos verloren

Hulpeloos verdwaald

Een uitweg zonder einde

Een weg zonder begin…..

Na in de ban van de wolf, was ik te nieuwsgierig om niet verder te gaan lezen in het vervolg. Jacht naar het antiserum het vervolg op In de ban van de wolf, hierin lees je heerlijk verder hoe het gaat met Esther en Jonathan. Vooral Esther maakt veel mee, en dit boek is nog een tikje spannender dan het eerdere boek van Christine. Zij bezit de kracht om net op het juiste moment een wending in het verhaal te brengen waardoor je door blijft lezen. Het enige probleem bij dit verhaal is dat je niet stoppen wilt/kunt wanneer je het in bed gaat lezen wordt het zeker nachtwerk.

Ik raad je aan de boeken op volgorde te lezen, het liefst achter elkaar dan is het voor de echte fans echt een feestje. In Jacht op het Antiserum is er weer veel spanning meer nog dan in het eerste deel, was het in het eerste deel vooral kennismaken met Esther, Jonathan, Hector en Milla in dit verhaal ga je verder mee op jacht. Ook in dit deel weet Christine heel goed het evenwicht te bewaren tussen een gewone puber met hun puber dingen en een enorm spannend avontuur van twee wolf-mensen. Op de juiste momenten geeft zij een draai aan het verhaal waardoor je geboeid blijft, met de juiste ingrediënten maakt zij van een Young Adult verhaal, zelfs voor de volwassenen een aangrijpend verhaal waarin je herkenning vindt en empathie voor de jonge Esther die veel mee maakt.

Na het lezen van beide boeken van Christine Charliers is zij een schrijfster die ik in de gaten ga houden, haar empathische schrijfstijl en haar onverwacht boeiende wendingen hebben mij vier dagen aardig in de ban weten te houden. Ik wil meer…..

In de ban van Christine Charliers, bedankt voor deze aangename leesmomenten

  • Plot 4 ****
  • Spanning 5 ****
  • Leesplezier 5 *****
  • Schrijfstijl 5 *****
  • Psychologie 5 *****

Christine laat zien met deze 4 1/2 ster dat zij schrijven kan, wat een fijne verhalen. Zij mag trots zijn op wat zij met deze twee boeken de lezer laat beleven… Ik kijk uit naar het derde deel van deze trilogiedownload-1

 Lieve Leesgroet Moon

photovisi-download (11).jpg

Koop bij bol.com

Een gedachte over “Jacht op het Antiserum – Christine Charliers ” alweer in de ban van Charliers”

Reacties zijn gesloten.