Recensies·Recensies van Moon

Blogtour Zoektocht Terug – Marina Folkers

Zoektocht terug – Marina Folkers.

images (1)

A;. van Aantrekkingskracht, niet alleen tussen de karakters in Zoektocht terug als ook in de relatie lezer versus boek weg leggen blijkt een No Go wanneer je mee reist in Zoektocht terug.

B; van Bridges, de bruggen over de Thames, zorgen voor mooie plaatjes en onverwachte ontmoetingen…

photovisi-download (5)

C; van Caitlin de hoofdpersonage van dit boek, welke naar Londen vertrekt voor een aantal gezellige dagen met haar vriendin. Wanneer zij met haar verleden wordt geconfronteerd…

D; van Deja Vu, Heden en verleden overlappen elkaar in Zoektocht terug, juist deze combinatie geeft het een verhaal een vleugje spanning.

download (1)

E; van Engeland,  Zoektocht terug speelt zich af in Engeland, Marina neemt je mee op reis, ze laat je genieten van de mooie plekjes van Engeland.

photovisi-download (6)

F; van Filmisch, wanneer je zoektocht leest denk je al snel aan Nothing Hill de film, heerlijk romantisch, en wanneer ik denk aan een verfilming in Nederland met in de hoofdrollen Carice van Houten, Fedja van Huet en Barry Atsma. Ik zie het voor me.

G; van Geboeid, gevangen, door de schrijfstijl Marina, gevangen in het web, zoekend naar het hoe en waarom, maar vooral heerlijk Genieten !!

H; van Herinneringen uit het verleden welke sinds Caitlin in Londen is, haar niet meer los laten en overspoelen. Deze herinneringen maken je als lezer nieuwsgierig.

I; van Ideale mix tussen romantiek en een vleugje spanning, Marina laat je genieten.

J; van Jordan ,Max Jordan, filmster en charmeur, een schim uit het verleden van Caitlin, welke haar leven helemaal op zijn kop zet.

K; van Keuzes, welke keuze neem je, Caitlin wikt en weegt….

L; van London de bruisende stad, vol prachtige uitgaansmogelijkheden maar, ook met veel geheimen uit het verleden, ooit had Caitlin besloten nooit meer naar Londen te gaan, tot nu!

photovisi-download (7)

M; van Marina Folkers de schrijfster van deze heerlijke Feelgood roman, met een vleugje spanning.

ALphotovisi-download

N; van Nachtmerries, waar gaan die nachtmerries toch over die de karakters hebben ? Wat is er gebeurt? Wat moet er geheim blijven?

O; van Opbouw, het verhaal is heerlijk opgebouwd door Marina, zij laat elke keer een stukje van het verleden los, waardoor je geboeid blijft. Je bent in de ban van de zoektocht van Caitlin.

P; van Plezier, lees plezier wel te verstaan, Zoektocht staat garant voor heerlijke leesuren, waarin je mee reist langs verschillende plekken in Engeland. Op een heerlijke beeldende manier beschreven dat  het vanzelf op de je netvlies verschijnt.

Q; van Quality- time, heerlijk genieten op de bank met een goed boek wegdromend naar het gure maar mooie Engeland. Dat lukt met Zoektocht terug zeker..

R; van Relaties, de onderlinge relaties worden goed beschreven door Marina, hierdoor leest het boek heerlijk weg en krijg je een goed inzicht in de karakters.

S; van Steven de vriend van Caitlin welke zij thuis achterlaat, maar waarom reageert hij niet op haar telefoontjes? Caitlin vraagt zich af of ze niet beter thuis had kunnen blijven?

T; van Top Tien lijstjes Caitlin maakt haar gehele leven al lijstjes van top 10 dingen waaraan mannen moeten voldoen, lijstjes waarom ze dingen wel of juist niet moet doen..

download (3)

U; van Uit.. jammer

 

V; van Vriendin, Louise de vriendin van Caitlin en de zus van Steven. Samen zijn naar Londen gegaan om daar met Samantha het nichtje van Louise een paar gezellige dagen te hebben ….Gezellig???

W; van Whisky, de ideale drank als je even niet wilt voelen..

X; van XXen, exen uit het verleden, komen op onmogelijke tijden boven in Zoektocht terug.

Y; van sexY, sexy Max die door Marina erg beeldend wordt beschreven, hier kun je je heeeel makkelijk een voorstelling bij maken als lezer, en dat maakt het lezen nog leuker….

images

Z; van Zus, tja die zussen in Zoektocht terug, die hebben zoals zussen behoren te zijn een goede rol in Zoektocht Terug.

photovisi-download (70)

 

Een gedachte over “Blogtour Zoektocht Terug – Marina Folkers

Reacties zijn gesloten.