Recensies

Zoektocht terug -Marina Folkers “Ideale Mix voor heerlijke leesuren”

Zoektocht terug – Marina Folkers

Zoektocht is een heerlijke Feelgood roman, met toch ook een vleugje spanning de ideale mix voor vele heerlijke leesuren

De Achterflap

“Ze hield haar adem in. Dit kon niet waar zijn. Toch… die stem… Het was alsof ze terug gezogen werd in de tijd.”

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan – filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet.

Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?

 

Mijn Mening

“Wat een nacht was dat. En nu was ze terug. En Hoe!”

Zoektocht terug blijkt een wel heel originele Blogtour te krijgen en wij mogen mee doen. Erg leuk om de schrijfster zo gedreven en enthousiast mee te maken. Zelf word je daar ook helemaal enthousiast van.

Een werkelijk prachtig, serene cover heb ik in handen, geen idee wat het me brengen gaat. Maar dit verandert al gauw. Caitlin gaat een aantal dagen naar Londen met een vriendin. Gezellig zou je denken. Maar of dat nu echt zo is? In de eerste hoofdstukken is de sfeer al geheimzinnig en mysterieus dit belooft wat. Welke geheimen heeft Caitlin? Heden en verleden, brengt een hoop vraagtekens voor de lezer en maakt dat je blijft lezen.

Zoektocht terug maakt mij erg nieuwsgierig, de personages zijn uitgebreid beschreven, Caitlin en Max zijn wel heel duidelijk de hoofdkarakters. Je raakt mee gezogen in hun verhaallijn, opzoek naar wat er nu gebeurt is en waar ze elkaar van kennen. Elke keer laat Marina een klein tipje van sluier los, net zo`n klein stukje waardoor je in de ban blijft van de schrijfstijl van de schrijfster. Welke me op een bepaalde manier betoverd, de schrijfstijl is heel prettig de bladzijdes vliegen door je handen, en het leest letterlijk als een reis door het mooie Engeland, met zijn natuur en romantiek.

Zoektocht is een heerlijke Feelgood roman, met toch ook een vleugje spanning de ideale mix voor vele heerlijke leesuren.

Dik verdiende 4 ½ ster voor Marina haar zoektocht terug.

download (1)

Lieve Leesgroet Moon

Een gedachte over “Zoektocht terug -Marina Folkers “Ideale Mix voor heerlijke leesuren”

Reacties zijn gesloten.