Een terugblik op......

Een terugblik op 2017 met…; Natascha de Vries – van Limpt

 

  1. Natuurlijk willen we even weten wie je bent, wat je doet, hoe je leest en welk genre jouw voorkeur heeft…. Kortom wie is…..?

Mijn naam is Natascha de Vries-van Limpt. Ik ben freelance redacteur, schrijver en boekenblogger bij Qreative Minds. Ik ben veel met boeken bezig dus – en voornamelijk fantasy, dat is mijn favoriete genre. Daarnaast lees ik ook graag een thriller of een historisch verhaal op zijn tijd.

photovisi-download (93).jpg

  1. Welk boek staat heel hoog op je verlanglijstje voor de december maand?

Ik ben een groot fan van Tolkien, dus ‘Beren en Luthien’ staat hoog op mijn verlanglijstje. Daarnaast heb ik deze boeken gevraagd: Onverschrokken (Lesley Livingston), Fulia: Scherven van het verbond (Joost Uitdehaag), Batavia (Peter Fitzsimons), Slapende reuzen (Sylvain Neuvel), Harteloos (Marissa Meyer) en Een meisje loos (Ton van der Lee).

 photovisi-download (94).jpg

  1. Wanneer je je beste vriendin/vriend een boek wilt geven welk boek komt als eerste in je op om hem of haar cadeau te doen?

Ik zou dan voor Dragan Duma gaan, geschreven door Patty van Delft.

 nvlr

  1. En dan nu je top 5 van meest favoriete boeken voor 2017, en waarom staat juist dit boek in jouw favoriete-lijstje?

 

1: Ithana (Dianne Arentsen).

photovisi-download (34) 

2; Drakenijs: Kristallen Hart (Cocky van Dijk)

 photovisi-download (43)

3; Griezel &Co.: De monsterkermis (Peter van Roermond)

photovisi-download (51)

4; Bloedwetten: Vonnis (Sophia Drenth)

 photovisi-download (58)

5; De Krakenvorst: Keruga (Johan Klein Haneveld)

photovisi-download (64)

Ik vind het lastig om aan te geven waarom. Ik heb gewoon erg genoten van deze verhalen. Ze wisten mij te verrassen (ik vind dingen gauw voorspelbaar), de karakters waren leuk of interessant en de verhaallijn zat goed in elkaar.

 

4; Hoeveel boeken denk je volgend jaar te gaan lezen?

Ik probeer weer twee boeken in de maand te lezen, dus 25.

5: Naar welk boek kijk je nu al uit?

Naar de vervolgdelen van alle boeken die in mijn top 5 staan. 😊

download (14)

6: Welke schrijver/ schrijfster zou je heel graag in het echt ontmoeten, waarom juist hij of zij? En wat zou je hem of haar willen vragen?

J.R.R. Tolkien is mijn grootste voorbeeld, maar hem ontmoeten gaat in dit leven natuurlijk niet meer lukken. Ik ben vooral benieuwd wat hij zelf de sterkste karakters/scènes vond en waarom. 😊

photovisi-download (95).jpg