Recensies

Mustreads or Not…; Op visite bij Storytel

Mustreads or Not …; Op visite bij Storytel.

Zaterdag 3 februari stond een uitje in de planning, Caroline en Moon op pad. Op naar Amsterdam waar we aan de Herengracht, een bezoek mochten brengen aan Storytel, ja, die van de oranje koptelefoons!

photovisi-download (3)

 

Op naar het CS Amsterdam, Caroline vanuit het zuiden (met een kleine omweg) ik zelf vanuit het noorden.

Wat gelijk opviel was de hoeveelheid politie die op de been was, geen idee waarom, maar het zou waarschijnlijk niet voor ons zijn.! Hoopte wij tenminste. Twee provinciaaltjes in de grote stad, dat belooft natuurlijk wel wat. Op naar de Herengracht, daar komen de provinciaaltjes weer om de hoek, aangezien ons richtingsgevoel als die van een pannenkoek is en Google Maps, ons waarschijnlijk wel de juiste richting op stuurde maar wij totaal geen idee hadden wat Noord Oostelijk richting was.

photovisi-download (4)

Op de dam aangekomen, werd ons al snel duidelijk wel waarom al die politie op de been was. En nee, het was niet voor ons. Prinses Beatrix vierde haar verjaardag in het Paleis op de Dam. En ja, hoor de provinciaaltjes waren getuige van het heugelijke feit dat de Koning met zijn dames aankwamen bij het Paleis. Hoe Gaaf. Natuurlijk even gewacht dit moesten we zien, waardoor we bijna te laat bij Storytel aan kwamen, rennen dus maar. Maar rennen en Google Maps volgen is eigenlijk niet zo heel slim idee.

photovisi-download (8)

Gelukkig net op tijd en veilig aangekomen, werden we bij Storytel hartelijk ontvangen door het schrijversduo Eva Monte, Marloes en Robert van Storytel en een gezellig aantal Mede- Bloggers. Marloes vertelde ons hoe Storytel werkte en al snel waren wij,

20180203_144658.jpg Leesfanaten, natuurlijk helemaal in ons nopjes, wat een mooi product dat Storytel. Het fenomeen Storytel mag naar mijn mening wel meer aandacht krijgen in Nederland. Zeker voor bijv. de groep ouderen of wanneer lezen niet meer lukt bij ziekte of revalidatie, dit is een uitgelezen kans om weer te kunnen genieten van boeken. Maar ook voor ons, heerlijk tijdens het huishouden of wanneer je ogen te moe zijn van het vele lezen, heerlijk even ontspannen genieten van een heerlijk verhaal.

photovisi-download (9)

De Storytel Originals zijn voor Storytel Nederland geschreven, deze boeken zijn dus uniek en alleen te lezen via de app. Zo ook “De mooiste tijd van je leven” geschreven door het schrijver duo Eva Monte. Waar wij een sneakpreview van mochten horen die middag.

Het verhaal is ingesproken door Abbey Hoes, zij maakt met haar prettige stem een feest van het luisteren. Het boek bestaat uit 10 series luisterplezier. Er is namelijk een limiet, een boek voor de Storytel Originals mag niet langer duren dan 10 uur. Eva Monte had dus een strak schema waar ze in schreven, wat voor hun heel fijn werkte en waar zij met een volgend boek ook mee aan het werk zijn gegaan.

photovisi-download (6)

Het was een heel interessante middag bij Storytel, we hebben veel kunnen vragen, kunnen proosten en gekletst. Wat een fijne sfeer. En natuurlijk laten wij weten wat onze ervaring is van het luistergenot. Wij kregen bij ons vertrek namelijk drie maanden Storytel cadeau. Hier gaan Caro en ik enorm van genieten en we laten jullie natuurlijk mee genieten.

(Nieuwsgierig kijk maar eens op de site van Storytel, welke boeken je allemaal kunt lezen!)

https://www.storytel.nl/audioboeken

 

photovisi-download (7).jpg

Een dag om in te lijsten, na afloop hebben we een klein tussenstop gemaakt, bij mijn kleinkinderen welke een dagje uit waren in de Hoofdstad. (Ik hoor jullie denken kleinkinderen, tja, das een heel apart verhaal, waar Caroline ook niets van snapte, maar inmiddels heeft ze kennisgemaakt. En de reactie van de jongens gezien toen Oma heel onverwacht opdook in het kroegje waar de mannen zich bevonden.) nadat de mannen van de schrik bekomen waren, en we één biertje mee hebben gedronken, zijn we samen lekker wezen uit eten

20180203_170955.jpg

En daarna op naar het Station, waar onze wegen weer scheiden. Caroline op naar Den Bommel en ik in de trein op naar Julianadorp. Nagenietend van een heerlijke dag en uitkijkend naar veel uren luistergenot.

Storytel bedankt voor de gezellige middag, het warme ontvangst en de goede verzorging.

Lieve Luistergroet Moon

20180203_160553.jpg