Recensies

Moon las; Handletter Workshop – Lee Suttey “Vol verschillende stijlen en veel ruimte om te oefenen”

Handletter Workshop

“Vol verschillende stijlen en veel ruimte om te oefenen, ideaal om mee te beginnen. Dit zal een naslagwerk worden voor verdere creatieve uitspattingen”

  • Auteur: Lee Suttey
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • Nederlands 
  • 1e druk 
  • 9789045320540 
  • september 2016 
  • Paperback 
  • 256 pagina’s

Samenvatting

9200000060403077In ‘Handletterworkshop’ vind je meer dan 50 inspirerende en uitdagende opdrachten die je helpen bij het ontwerpen van je eigen handgetekende letterstijlen. Volg de aanwijzingen, laat je inspireren door de voorbeelden van de experts en gebruik de schetspagina’s in dit boek om je eigen unieke lettertypes te creëren. Of je ze nu wilt gebruiken voor kaarten, posters, t-shirts of zelfs tatoeages, Handletterworkshop helpt je de perfecte handletters te ontwerpen.

Mijn ervaring

Met dank aan BBNC-uitgeverij mocht ik het boek, Handletter workshop van Lee Suttey uitproberen. En dat heb ik gedaan, heerlijk even ontspannen, je onttrekken aan de alle daagse dingen en helemaal creatief bezig zijn. Het mooi vormgegeven boek is overzichtelijk en heeft een zeer uitgebreid assortiment aan oefeningen. Je wordt uitgedaagd, om allerlei letters en stijlen te gebruiken. Een korte uitleg over het soort letter maakt je al snel enthousiast en de werkbladen die je na de uitleg vindt geven ruimte genoeg om veel te oefenen.

40797604_1950127175049952_8114353584868425728_n.jpg

Dit is echt de ideale kennismaking met het handletteren, er komen zoveel verschillende stijlen voorbij, dat er zeker eentje bij zit en waarschijnlijk wel meer waarmee je later aan de gang kunt. Het boek is vooral gericht op alle stijlen, hier ligt de nadruk op en het is een uitgelezen kans om te oefenen en te oefenen. Zodat je later vele mooie dingen kunt creëren.

 Dit is een uitstekende start voor een beginnende handletteraar, waar je heel veel plezier aan zult beleven en nog vaak even in terug zult bladeren om ideeën op te doen, vol ideeën en stijlen

 Een creatieve groet Moon Kager

Koop bij bol.com

photovisi-download (49)