Leesclub

Leesclub Uitgebroed – Pat Craenbroek Doe je mee??? Schrijf je nu in …

Leesclub Uitgebroed – Pat Craenbroek

Leden welke zich al hebben ingeschreven, Geen nood jullie aanmeldingen zijn bij ons bekend!!

Waar gaat het boek over?

Verteerd door pijn en verdriet besluit Lilith van Winckel om zichzelf voor een aankomende trein te gooien. Er wordt om haar getreurd, maar niemand in haar omgeving is echt verbaasd. Nadien gaat het leven voor haar familie en vrienden verder. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat de vrouw de maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed. 
Hoewel verraad, moord en wraak de voornaamste ingrediënten zijn van deze pageturner, heeft het verhaal meerdere lagen. De verrassende wendingen en bij momenten pijnlijk mooie beschrijvingen maken van dit boek een aangrijpende thriller die nét even anders is dan we gewend zijn. 
Pat Craenbroek is een vrouwelijke arts die in het begin van haar carrière als gerechtsarts aan de slag was. Nu laat ze haar levendige en soms licht morbide verbeeldingskracht de vrije loop in Uitgebroed, een duister, en op alle fronten overtuigend verhaal.

download (4)

Lijkt je dit wel wat?

Wij mogen namens Pat Craenbroek 5 leesexemplaren aan bieden voor de leesclub. En daar kun jij je nu voor op geven, natuurlijk kun je ook mee doen als je al een exemplaar van Uitgebroed in je bezit hebt.

Zie jij dit wel zitten en wil je graag mee doen? Stuur dan even een mailtje naar mustreadsornot@ziggo.nl  

Met daarin je

  • motivatie
  • “Waarom wil jij mee doen?” 
  • Je naam en adres gegevens

We maken een aparte besloten Facebookgroep aan en 1 van de teamleden leidt deze groep, hierin kun je alles kwijt wat betreft Uitgebroed en we hopen dat er leuke discussies ontstaan. 

We zouden het fijn vinden als je jouw recensie wilt delen op verschillende sociale kanalen; b.v. Bol.com , Hebban, Bookspot Maaaaarr, dit pas nadat hij op Mustreads or not is geplaatst.

Heel veel leesplezier maar dat gaat zeker lukken 

Lieve groet het team van Mustreads or Not en Pat Craenbroek

 

photovisi-download (28)