Blogtour·Recensies·Recensies van Caro

Liefde in Twin Bridges Duke & Ian- Debra Eliza Mane “Een westernroman, die alle ingrediënten bevat, voor heerlijke leesuurtjes tijdens de feestdagen”

Liefde in Twin-Bridges Duke & Ian – Debra Eliza Mane

“Een westernroman, die alle ingrediënten bevat, voor heerlijke leesuurtjes tijdens de feestdagen”

Auteur: Debra Eliza Mane

Uitgever: Dutch Venture Publishing

  • Nederlands
  • 1230002808727
  • november 2018
  • E-book
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Samenvatting:

45375373_2170226623233617_3228084624966025216_nDuke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt.

Maar als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens het daaropvolgende feest in een dronken bui bekent dat hij nog van Duke houdt, komen er scheurtjes in het masker dat ze al die jaren zo stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt waardoor haar hart voor altijd op slot is gegaan en ze wil het voor niemand meer openen – met name niet voor Ian. Want als hij de waarheid zou weten, zou hij haar nooit meer willen zien.

Daar neemt Ian echter geen genoegen mee. Hij wil Duke terugwinnen en weten wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven. Als ze toen zoveel van elkaar hielden, verdient hun liefde dan geen tweede kans..?

Een heerlijke winterse westernromance van de hand van Debra Eliza Mane, die zich wederom in het stadje Twin Bridges afspeelt.

Mijn leeservaring:

Zoek je nog een heerlijke roman voor de feestdagen, dan zit je met deze feelgood westernroman van Debra Eliza Mane goed. De familie Brooks heeft drie kinderen, was er in het vorige boek een hoofdrol voor zoon Jacob, die de liefde van zijn leven vond. Deze keer is het dochter Duke, die 13 jaar geleden van de ene op de andere dag,  haar toenmalige vriendje Ian aan de kant zette. Wat is er gebeurd in de nacht na de eerste vrijpartij tussen Ian en Duke? Al 13 jaar lang werkt Ian op de range van de familie Brooks en probeert hij zijn liefde terug te winnen, maar Duke doet er alles aan om Ian te ontwijken. Hoelang en hoever gaat Ian nog door om zijn geliefde terug te winnen, voordat hij door gaat met zijn eigen leven en opzoek gaat naar een andere liefde?

“Is dit jouw meesterplan? Ga je me pas vrijlaten als ik met je wil trouwen soms?”

Weer schudde Ian zijn hoofd. Ze luisterde toch niet naar hem.

“Want dat gaat nooit gebeuren!” Duke draaide zich om en stampvoette terug de kamer in.

Ze verbrijzelde met die woorden het laatste beetje hoop dat hij had. Ze haatte hem, al kon hij niet begrijpen waarom. Hij had haar nooit laten vallen.

Een roman die je meeneemt naar het dorpje Twin Bridges in Montana Amerika. Sneeuw tijdens de kerstdagen en een huwelijk wat op eerste kerstdag gesloten zal worden op de ranch tussen Jacob en June, zorgen voor een romantische ondertoon tijdens dit verhaal. Maar achter deze romantiek schuilt de angst van Duke om zich bloot te geven en te vertellen wat er vroeger is gebeurd en als dit nog niet genoeg is zwerft er een vreemde indringer rond op de ranch en bedenkt de familie Brooks een plan om deze indringer te pakken. Heeft deze indringer te maken met het verleden van Duke of is dit het geheime vriendje van de jongste Brooks telg, Daisy?

Al met al heerlijke ingrediënten voor een romantische western, om tijdens de kerstdagen te lezen, openhaard aan, glaasje rode wijn en hopelijk wat sneeuw vlokken, brengen mij wel in de stemming. Romantiek ten top. Ik ben fan van deze twin Bridges serie.

 

Debra laat weer zien een uitstekende schrijfstijl te hebben en ik ben heel benieuwd naar haar volgende Twin Bridge western roman, want de jongste dochter, die al wel een vriendje heeft, moet nog nader voorgesteld worden.

Fijne feestdagen en lieve leesgroet van Caroline
Koop bij bol.com

photovisi-download (30)

Voor meer recensies over Liefde in Twin Bridges, kun je terecht bij de volgende blogs:

safe_image