Gast recensies·Recensies

Collin – Miranda Hillers #gastrecensie Marion

Collin – Miranda Hillers

  • Auteur: Miranda Hillers
  • Uitgever: Mh Books
  • Nederlands
  • 1e druk 
  • 9789492792082 
  • november 2018 
  • Paperback 
  • 298 pagina’s

Samenvatting

9200000102150348.jpg

Het vierde en laatste deel van de WWW serie gaat over Collin.
Collin houdt van voetbal en vrouwen. Megan is zo’n vrouw, één waar hij meer in ziet dan een seksobject voor een avondje. Nu al zijn vrienden een relatie hebben, is hij ook toe aan een relatie met meer inhoudt. Ook Collin ondervindt dat de combinatie van liefde en relaties een ingewikkeld spel is, net als in de voetbalwereld.
Zijn team speelt geweldig en ze zijn dichtbij een grote wedstrijd, maar er komt ook een grote sponsor om de hoek kijken, die veel verandering teweeg brengt. Een machtige Rus en zijn dochter die model is zorgen voor onverwachte discussies en onrust binnen het voetbalteam, familie kwesties en relaties.

Marion haar leeservaring

In het personage van Megan schuilt meer dan alleen een meisje met dromen die belemmerd worden door een verleden. Vanaf het begin trok ik mij haar verhaal aan, ik wist niet wat er in het verleden gebeurt was. Maar de herkenning die zij als het ware uitsprak in het boek, over dat ze niet wilde laten zien dat er iets aan de hand was aan de buiten wereld .En een gewoon leven wilde leiden zoals iedere jonge meid, ondanks de pijnklachten die zij had. Gelukkig komt er voor haar een keerpunt en wordt Collin als het ware haar medicijn, hij helpt haar met zijn positieve instelling en heeft veel geduld. Totdat ze een grove fout maakt, een fout die voor Collin zich als een nachtmerrie in zijn geheugen blijft herhalen en niet omkeerbaar lijkt te zijn.

Ook dit laatste deel uit de WWW-serie vond ik geweldig en zoals Miranda in haar slot wordt zelf aangeeft; ze kan niet aan geven of het nu echt gedaan is met de WWW-serie of dat er nog een novelle over de toekomst van de personages en wie weet wel hun kinderen zal komen. Ik kan alleen maar zeggen voor nu. Ik heb genoten van deze serie !

Sterren: 5

Lieve Leesgroet Marion Poeste Thomas

Koop bij bol.com

photovisi-download (79)

Een gedachte over “Collin – Miranda Hillers #gastrecensie Marion

Reacties zijn gesloten.