Recensies·Recensies van Moon

Gyn & Ongyn – Erik Boss “Pure en oprechtte verhalen, van de werkvloer..”#Moon

Gyn & Ongyn – Erik Boss

“Verhalen van de werkvloer, welke niet altijd een roze wolk blijkt te zijn, puur en oprecht vertrouwd Erik Boss ze aan de lezer toe.”

  • Auteur: Erik Boss
  • Uitgever: Ambilicious Llp
  • Nederlands 
  • 1e druk 
  • 9789492551368 
  • oktober 2018 
  • Paperback 
  • 130 pagina’s

De achterflap

9200000099806032

Een gynaecoloog is dagelijks zeer intiem betrokken bij zowel het begin als het einde van het leven en alles wat daartussen zit. De veelzijdigheid van het vak maakt dat een gynaecoloog in vreemde, ontroerende, vrolijke, bizarre, 
zenuwslopende en intens verdrietige situaties terechtkomt. Deze verzameling waargebeurde verhalen uit de dagelijkse praktijk geeft op luchtige, maar ook indringende wijze met een lach en een traan een kijkje achter de schermen van het bijzondere leven van een gynaecoloog.

Mijn leeservaring

Wat het werk van een gynaecoloog eigenlijk inhoudt, daar kom je tijdens het lezen van Gyn & Ongyn wel achter. Erik Boss geeft je met zijn ervaringen op de werkvloer een kijkje in die wereld. Dat het niet alleen rozengeur en maneschijn en alleen maar kindjes ter wereld brengen blijkt, daar kom je al snel achter. Boss draagt op een open, eerlijk manier zijn ervaring aan de lezer over.

Erik Boss geeft je een reële blik op het werk van gynaecoloog, met de rauwe pure randjes welke er ook bij horen. Maar ook vergeet Erik de humor niet, want natuurlijk komt er naast de blijdschap, en verdriet ook veel humor naar voren. Het boekje leest heerlijk ontspannend, en je raakt helemaal in de flow het kost je totaal geen moeite om geboeid te blijven, je proeft de onmacht en de emoties van Boss, maar ook krijg je regelmatig een glimlach op je gezicht tijdens het lezen.

Sommige situaties zullen nu eenmaal nooit wennen, hoe lang je in dit vak werkt.”

Respect voor de manier waarop Boss deze verhalen heeft opgemaakt, met respect voor de cliënten en zijn collega`s, bedankt dat ik een kijkje mocht nemen in de voor mij niet geheel onbekende wereld, maar toch heeft dit voor mij ook mijn ogen geopend. Deze verhalen smaken naar meer, wat mij betreft mag Erik Boss nog veel van zijn verhalen aan het papier toe vertrouwen, Gyn & Ongyn een boekje met humor en emotie, eerlijk en oprecht zijn de verhalen van de werkvloer opgesteld, heel fijn leesvoer om even helemaal onder te duiken in de wereld van de gynaecologie’ De 21 korte, vlotlezende verhalen smaken naar meer.

Lieve Leesgroet Moon Kager

Koop bij bol.com
photovisi-download (76)