Recensies·Recensies van Moon

Volg je Hart ‘Mijn schitterende omkeerdagboek’ “Even nadenken over wat je echt wilt! #Aanradervoordejeugd” #Moon

Volg je Hart ‘Mijn schitterende omkeerdagboek’

“Wat wil jij nu echt? In het omkeerdagboek kom je erachter wat jij echt leuk vindt en wat je wilt. Op een creatieve manier staan de jongedames stil bij zichzelf., hoe volg je nu eigenlijk echt je hart. #Aanrader”

  • Uitgever: Witte Leeuw
  • Nederlands 
  • 1e druk 
  • 9789492901279 
  • maart 2019 
  • 80 pagina’s

Samenvatting

9200000101472712

Dit omkeerboek draait helemaal om jou! De ene helft gaat om wie je bent en staat vol met vragen, lijstjes en quizzen. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? Hoe verover je jouw hart? Wat staat er op jouw bucketlist?

De andere helft vul je met wat jij meemaakt. Het is een dagboek voor al je dromen, wensen en levenslessen. Of schrijf gewoon op wat je vandaag hebt gedaan. De perfecte manier om jezelf goed te leren kennen.

Mijn ervaring

Wat een vrolijke cover, met glinsterende pailletten, een cover welk meteen in het oog springt, hier wordt de jeugd toch helemaal blij van. Je kunt over het hart wrijven en als vanzelf verschijnt er een leuke smiley, dit trekt de meiden zo naar het dagboek toe, je moet het gewoon even aanraken. Slimme keuze van Witte Leeuw.

Een speels omkeerdagboek, waarin je aan de ene kant je eigen dagboek bij kunt houden en aan de andere kant kun je achter je wensen, je dromen en geheimen komen. Voor jonge meisjes ideaal om eens stil te staan bij wat zij nu echt willen wat vinden zij nu echt leuk en wie zijn ze eigenlijk. Eigenlijk zijn dit vragen die we ons allemaal weleens mogen stellen, wat vinden we nu echt leuk en wat wil je echt graag. De jeugd staat er in dit prachtig vormgegeven boekje echt even stil bij. Er is genoeg ruimte om je ontdekkingen in te vullen en ook binnen in het boekje maken de aantrekkelijke illustraties en versiersels het invullen een feest. Het lonkt gewoon om alles bij te houden. Wanneer je het boekje omdraait, is er een mogelijkheid om elke maand bij te houden, wat je deze maand fantastisch vond en waar je zin in hebt die maand. Ook is er voor elke dag een klein hartje getekend waarin je een kleine notitie kan maken, eventueel een verjaardag een sportdag of beknopt kun je er een afspraak in schrijven. Niet heel veel ruimte maar waarschijnlijk net genoeg om even wat kleins in kwijt te kunnen.

Ontwerp zonder titel (1)

Wil je iets aan je hart kwijt, in ‘Volg je hart’ krijgen de jonge dames ruimte genoeg om na te denken over wat ze echt willen, wat ze nog op hun bucketlist hebben staan en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Voor de jeugd van 8 tot 14 een aanrader, een heerlijk boekje om even hun hart te luchten.

Lieve Leesgroet Moon Kager

Koop bij bol.com