Recensies·Recensies van Moon

Amla – Sterre Carron “Weer voelt het als thuiskomen, genoten voor de 12e keer!” #Moon

Amla – Sterre Carron

 “Het voelt als Thuiskomen, Rani krijgt weer het nodige voor haar kiezen, ook in dit deel weet Sterre haar stempel weer te drukken op ons thrillerhart.”

9200000108436750

Mijn leeservaring

Alweer het twaalfde deel van de Rani Diaz serie, Sterre Carron is inmiddels niet meer weg te denken uit de boekhandels en uit onze thrillerharten. Ook in Amla voelt het meteen weer als thuiskomen, de karakters uit de voorgaande delen voelen zo vertrouwd dat je bemerkt bij de eerste bladzijdes dat je ze echt gemist hebt.

Rani krijgt het zwaar te verduren in Amla, niet alleen op het werk maar zeker ook privé zijn er spanningen. Wanneer zij wordt geroepen naar een gruwelijke plaats delict, kon ze van tevoren niet bedenken dat dit haar zo aan het hart zou gaan. Wat is hier mis, de vele puzzelstukjes lijken maar niet in elkaar te vallen! Rani zet alles op alles om achter de waarheid te komen.

Sterre Carron, zou Sterre Carron niet zijn als ze de lezer flink in haar macht heeft, ook ditmaal weet zij je weer pittig op het verkeerde been te zetten, te misleiden maar ook te verleiden. Amla, voelt vertrouwd, de spanning zit er vanaf het begin al lekker in waardoor je helemaal in het boek zit, je wilt gewoon weten wat er nu aan de hand is. Amla is een meeslepend verhaal, eentje dat onder je huid gaat zitten. Aangrijpend door de personages en de verhaallijn, weet Sterre je te raken, Rani groeit en groeit en als lezer groei je dankbaar mee, het gehele team en alle personages zullen je steeds meer naar het hart gaan staan. Sterre bezit de kracht de personages zo te beschrijven dat ze als familie voelen.

Kortom, je kunt weer veel over Amla schrijven maar Sterre doet het weer, met haar twisten en haar trekkende verhaallijn heeft ze jou als lezer helemaal in haar macht. Eenmaal geproefd van de Rani Diaz serie ben je gegrepen door het virus, waar je nooit meer van zal genezen. Gelukkig niet, want wij zijn nog lang niet zat van Rani en haar gevolg, hopelijk Sterre ook niet!

Lieve Leesgroet Moon Kager

 Koop bij bol.com