Recensies·Recensies van Moon

De Mascha Planner “Een Aanrader voor Rust, Overzicht en Creativiteit, ik ben Fan”

De Mascha Planner

  • Merk: Mascha
  • Weekplanner 
  • Bertram+ de Leeuw Uitgeverij
  • Periodieke indeling: 18 maanden 
  • Bindwijze: Spiraalgebonden
  • Augustus 2019
  • Aantal pagina’s: 144
  • ISBN: 9789461562524

 

MACHA PLANNER 3D mermaidDe Mascha planner, een zeer overzichtelijke maar vooral ruimtelijke planner welke jezelf helemaal naar je eigen smaak kunt invullen, de planner biedt ruimte voor 60 weken. Je kunt zelf je eigen structuur in voegen en helemaal creatief losgaan. De planner bevat genoeg ruimte om al je dagelijkse drukke bezigheden, je afspraken en je do`s en dont`s aan het papier toe te vertrouwen, waardoor je structuur en duidelijkheid maar vooral rust creëert voor jezelf.

Mascha: ‘Zonder planning ben ik een gigantische chaoot – ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies zoals ik hem wilde hebben, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda’s en notitieboekjes. Ik beplakte ze met stickers en had aparte vakjes voor to-do lists en andere dingen die ik die week belangrijk vond. Toen besloot ik mijn eigen ideale planner uit te brengen. Met vakjes die zelf in te vullen zijn en zonder vaste data er in. Precies zoals ik hem wil.’

De Planner is dit jaar met veel aandacht ontworpen, de Mermaid look zal erg populair zijn, zeker bij jongeren. Op het YouTube kanaal van Mascha Feoktistova beautygloss, laat zij zien hoe zij haar Mascha Planner indeelt, Trouwens een heel leuk YouTube kanaal om eens te volgen. https://www.youtube.com/watch?v=JbekuTn3Kxk

Naast dat de planner veel ruimte bevat om al je afspraken op te schrijven, is het geheel aangevuld met leuke vrolijke stickers, waarmee je de planner helemaal naar jouw creatie kan ontwerpen. Rust, ruimte maar ook veel creativiteit dus. Het dikke papier is ideaal om nog meer creativiteit aan toe te voegen, je kunt met gemak op de pagina`s met stiften aan de gang zonder dat het doordrukt.20190724_084953.jpg

Wat een heerlijke planner is dit ook, wil jij ook structuur aan je leven geven en wil je alles kwijt in 1 planner dan is de Mascha Planner ideaal voor jou. Je kunt helemaal losgaan, creatief wordt je uitgedaagd en de overzichtelijke indeling zal je veel rust en overzicht geven in het drukke bestaan van deze tijd. Met de tips van Mascha`s YouTube kanaal kun je optimaal gebruik maken van je planner, hoe leuk is dat, ik ben fan! Jij ook?

Lieve Leesgroet Moon Kager

20190724_084937.jpg

 Koop bij bol.com