Gast recensies·Leesclub·Recensies

Amla – Sterre Carron #Leesclubrecensie “Dit boek verdient de volle aandacht van de lezer” #Astrid Heijnen

Amla – Sterre Carron

9200000108436750Als Norah merkt dat ze niet alleen is in huis, slaat de angst toe. Tot overmaat van ramp vindt ze in de douchecabine een bebloed mes. Ze rent naar het bed van haar zoontje Abe. Die ligt vredig te slapen, maar wel met zijn hoofd naar het voeteneinde, en zijn laken is vervangen door een overtrek met doodshoofdprint. Aan de spijlen van zijn bed hangt een briefje met de tekst: “Jij bestaat niet!’ en aan de ring van zijn fopspeen is de stengel van een chrysant vastgemaakt. Norah is bang maar ook woedend. Het zal toch niet weer zo’n rotstreek zijn van haar pluszoon zeker… Iémand wil haar wegpesten, maar wie dan?

Amla  staat bol van de spanning. In tegenstelling tot de vorige boeken krijgt de lezer deze keer te maken met een groot aantal personages. Hierdoor word je als lezer gedwongen om bij de les te blijven en je aandacht bij het boek te houden.

Iedere keer als je denkt: ja ik weet het, word je weer op het verkeerde been gezet. Ook in het prive-leven van Rani rommelt het, er zijn problemen met haar (ex)vriend Frederik en Rani is gevallen voor de charmes van Bas. Welke rol speelt deze Bas? Waarom de waarschuwingen van Frederik voor hem? Stiekem hoop ik dat het allemaal weer goed komt tussen Rani en Frederik.

We worden als lezers weer met vele vragen achtergelaten. Het is nu wachten op het volgende boek van Sterre Carron. Haar vaste lezers kunnen niet wachten totdat het 13de boek verschijnt.

Zelf heb ik ervaren dat Amla niet geschikt is om lekker aan het strand te lezen,ik werd te zeer afgeleid door alles om me heen. Dit boek verdient de volle aandacht van de lezer.

Lieve Leesgroet Astrid Heijnen
Koop bij bol.com