Recensies·Recensies van Moon

In het verborgene – Marcella Kleine “Weer een verhaal vol plotwendingen en verrassingen”

In het verborgene – Marcella Kleine

 “Marcella Kleine verdient de spotlights, haar plotwendingen zijn meesterlijk. Een verhaal dat je op het puntje van je stoel laat zitten… #Spannend, #Verrassend #Onheilspellend”

9200000109845795“In mijn hoofd dreunt de mantra; Bezint eer ge begint”

Hoe ver zou jij gaan om aan de man te komen? Vera heel ver…..                                              

Zij verzint wel een heel een originele manier om een man te strikken. Dat zij hierdoor in wespennest verstrikt raakt, had zij vooraf niet kunnen bedenken. Kan zij de ware Jakob vinden? Of lijkt niemand meer te vertrouwen?

 

Marcella Kleine, voor mij persoonlijk een auteur welke veel meer aandacht verdiend, met haar voorgaande boeken wisten mij zeer te verrassen, te vermaken maar zeker ook te verbazen. Nu komt zij met een nieuwe thriller, In het verborgene en ook nu zit ik weer op het puntje van mijn stoel, hoe krijgt Kleine dit voor elkaar. Deze thriller zet je menigmaal op het verkeerde been, tot je als lezer geen idee meer hebt welke kant het op kan gaan.

In het begin, heb ik me serieus afgevraagd, hoe kan dit? Wat is dit voor een rare actie van Vera, wat gaan we nu beleven? Allerlei vragen buitelen zich door mijn hoofd, omdat ik even geen grip heb op mijn verbazing, op het karakter Vera. Maar naarmate het verhaal volgt buitel je alleen maar verder. Heerlijk, want dit is zo’n boek welke je bij blijft, gewoon omdat het van alles bij je losmaakt. Je bevindt je tijdens het lezen in verschillende stadia van ongeloof, verbazing, irritatie maar vooral van Leesgenot. Want met dit boek zet Kleine zich wat mij betreft nog meer op de kaart als zij dat niet al stond. Marcella Kleine laat met In het verborgene weer zien over wat voor thriller brein zij bezit, haar wendingen zijn onvoorspelbaar en haar karakters hebben stuk voor stuks iets plezierigs en iets dreigends. Het verhaal bevat de gewone hoofdstukken maar ook schuingedrukte, wat het ongrijpbaar maakt, het brein van de lezer maakt overuren en je weet pas waar je aan toe bent wanneer je het boek sluit.

Ik zeg in de Spotlights met deze thriller, een plek die Marcella Kleine verdiend.

Lieve Leesgroet Moon Kager

Koop bij bol.com