Recensies·Recensies van Moon

Familiefun – Marissa Hart “Samen spelen , Samen genieten met Familiefun”

Familiefun – Marissa Hart

“Samen zijn, Samen spelen en Samen beleven, een aanrader voor iedereen met een jong gezin”

Een prachtig vormgegeven boek vol met ideetjes en tips om samen met je familie te ondernemen. Het maakt mij nieuwsgierig, wie weet zit er nog leuke tips in die ik kan ondernemen met mijn oppaskindjes

“Genieten alleen al van de voorpret die dit boek oproept.”

Ontwerp zonder titel

Het boek Familiefun doet zijn naam eer aan, je zult wel degelijk Fun hebben wanneer je de ideeën uitvoert, originele ideeën voor binnen en buitenshuis, om met zijn tweeën uit te voeren of zelfs met een hele familie. Spelletjes voor in de auto, zodat de kids zich ook vermaken tijdens de langere autoritten, spelletjes en originele bezigheden welke je overal zult kunnen uitvoeren, binnen en buitenshuis. Er is voor elke gelegenheid wel een leuk idee. De ideeën worden duidelijk en uitgebreid beschreven, je wordt als vanzelf enthousiast sowieso van de ideeën maar zeker ook van de vormgeving van het boek waar zeker aandacht aan besteed is, mooie foto`s, leuke kleuren en een inspirerende uitstraling. Kortom je krijgt zin om samen dingen te gaan ondernemen met je kinderen en je zult weer echt even samen zijn

Ontwerp zonder titel (1)

FamilieFun maakt je enthousiast en haalt het kleine kind in je naar boven

Lieve Leesgroet Moon Kager

Koop bij bol.com