Recensies·Recensies van Moon

Het Huis aan de Vecht – Margreet & Reina Crispijn “Wat een heerlijke sfeer..”

Het Huis aan de Vecht – Margreet & Reina Crispijn

 “De Idyllische sfeer met de onderliggende problemen van de karakters trekken de lezer moeiteloos het verhaal in.”

9200000102559941

De vervallen aderlijke woning Huize Vechtlust moet gedwongen worden verkocht, het wordt omgetoverd tot een seniorencomplex, met appartementen voor de welgestelde senioren van Weteringen. De personeelsleden komen van uit alle kringen, Carly, Susanne, Fien, Barbara en Nienke zijn de nieuwe medewerkers van Huize Vechtlust. Maak kennis met deze intrigerende karakters, je gaat van ze houden of….niet!

“Idyllische en hartverwarmend”

De zussen Reina en Margreet nemen je mee naar de Overijssels Vecht. Op een persoonlijke en overtuigende manier maak je kennis met de medewerkers van Huize Vechtlust. Hierdoor kost het je geen enkele moeite om in het verhaal te komen, je wordt als vanzelf een met de karakters ze gaan je heel geleidelijk na aan het hart staan, de één iets meer dan de ander maar het schrijversduo weet de juiste toon te zetten. Door de manier waar op zij het verhaal laten oplopen, komt er elke keer weer een schepje empathie bij voor de karakters, je gaat als lezer wel om hen geven of je wilt of niet. De gevoelige sfeer rond deze sterk uitgezette karakters raken je.

“Genieten van de prettige sfeer. Het huis aan de Vecht ademt de sfeer van het heden en het verleden”

Het verhaal van het huis aan de Vecht is in zijn eenvoud aantrekkelijk, de vijf werknemers van het huis, hebben elk hun achtergrond en eigenaardigheden, dit maakt het tot een genot om te lezen. Juist hierdoor heeft het verhaal zijn eigen charme, idyllisch en is hartverwarmend. Het huis aan de Vecht is een heerlijk verhaal om te lezen, gewoon even lekker ontspannen wegdromend naar de Overijsselse Vecht waar de je de sfeer inademt van het nu en het verleden.

Lieve leesgroet Moon Kager

Koop bij bol.com