Recensies·Recensies van Moon

  Satya – Sterre Carron ” Ook deze dertiende keer Genieten met hoofdletter G”

Satya – Sterre Carron

“Rani raakt mij in dit deel meer dan de andere verhalen, als vanouds STERK in hoofdletters wel te verstaan.. En dat is Satya… de waarheid!”

66243378_2868052410085798_9169250973569253376_n

Rani heeft het niet gemakkelijk ze staat onder grote druk, het contact met haar ex Frederik verloopt niet soepel, haar zusje Romy is flink aan het puberen en dan wordt ze ook nog eens bij een lugubere plaats delict geroepen. Kan ze alle ballen hooghouden? De jonge vrouw die gevonden wordt is gruwelijk verminkt, en met messteken om het leven gebracht. Pasgetrouwd, zwanger en dan zo aan je einde komen, is de partner de dader of speelt het verleden hier een grotere rol in?

Rani en haar team doen er alles aan om achter de waarheid te komen. Kunnen zij geheimen ontrafelen??

Alweer de dertiende thriller in de Rani Diaz serie, van de inmiddels niet meer weg te denken Sterre Carron. Al een grote schare fans heeft de Vlaamse thrillerauteur om zich heen geschaard maar nog niet iedereen kent deze Mustread-auteur. En daar moet toch wel verandering in komen. Sterre verdient het om een podium hier in Nederland te krijgen.

Thuiskomen bij Rani Diaz, heerlijk

We zijn weer thuis, thuis bij Rani Diaz en haar team, ook in dit twaalfde deel weet Sterre de details uitgebreid en zonder gene te beschrijven. Er ligt meer gevoel in dit deel, je krijgt een kant van Rani te zien die we wel eerder gezien hebben, maar ditmaal raakt het mij persoonlijk meer, ben benieuwd of meer mensen dit hebben na het lezen van Satya? We zijn al veel van Carron gewend, en ook in dit boek zal de lezer niet teleurgesteld raken, het is weer al vanouds een echte….

Onvoorspelbare plotwending…….

Toch, weet Carron mij dit keer enorm om de tuin te leiden, de plot zag ik tot ik gewoon echt anders meer kon niet aan komen, meerdere verdachte personages vele ideeën dwaalden door mijn hoofd. Maar niet dit!!! Heerlijk dat onverwachte dat onheilspellende en toch ook gewoon het herkenbare gevoel dat je als lezer zult hebben na dertien delen Rani Diaz. En weer sla ik het boek dicht met een zucht en weer Baal ik, want het is uit en weer moet ik wachten op het veertiende deel. Bah. Sterre Carron, waarom doe je dit nu steeds? Je laat de lezer helemaal afdwalen, zich helemaal verbinden met de personages en dan .. Dan is het boek gewoon uit. Maar gelukkig schrijf je snel dus het is je vergeven, ik heb genoten en kan niet wachten op nummer veertien.

Ik kan niet wachten op weer een deel….

Wat is de kracht van een thriller van Sterre Carron? Het onheilspellende, het onverwachte, de plotwendingen en de herkenbare karakters. Rani Diaz sluit je in je hart, je bent begaan met dit personage je gaat om haar geven. En het mooie van al deze delen is dat ze ook goed los leesbaar zijn, al zal ik je waarschuwen eenmaal 1 van deze thrillers gelezen dan wil je ze allemaal. Sterre Carron verdient het om te Shinen in Nederland, de fans hebben haar inmiddels wel ontdekt maar hopelijk krijgt ze een vaste plek in de boekhandels, want deze boeken wil je gewoon gelezen hebben.

Lieve Leesgroet Moon Kager