Recensies·Recensies van Moon

Leven met Hoog sensitiviteit – Wendy van Mieghem “Gun jezelf een fijner leven”

Leven met Hoog sensitiviteit – Wendy van Mieghem

“Duidelijke en herkenbare situaties komen naar voren waardoor jij meer grip op je leven zal krijgen.”

Bookcover_3d_staand_Leven-met-hoogsensitiviteit-500

         “Het nodigt je uit om je inzicht en vaardigheden te vergroten in het krachtig en subtiel toepassen van hoog sensitiviteit, op een manier die jouw welzijn en die van andere versterkt”  

Ben jij Hoog sensitief? Loop jij er ook tegen aan dat je soms helemaal kan verliezen in emoties, of gevoelens die niet eens van jezelf zijn? Dit boek Leven met Hoog sensitiviteit helpt je hier mee om te gaan, op een begrijpelijke, overtuigende manier geeft Wendy van Mieghem je handvatten, waardoor je beter om kan gaan met deze soms verwarrende maar vooral vermoeiende gevoelens, en boodschappen. 

Herkenbaar, is het eerste wat door mijn hoofd schiet. Begrijpelijk is het tweede. Fijn is het derde, want het geeft mij net dat zetje wat ik soms nodig heb om mijn gevoel duidelijk te krijgen, naar mezelf toe maar zeker ook naar andere. Houdt pen en papier binnen handbereik tijdens het lezen van deze handreiking want je kunt er gelijk mee aan de slag.

Schrijf het op en laat het los…”

Leven met Hoog sensitiviteit is een handboek, er worden voorbeelden in gesteld waaruit jij zelf je leermoment kan kiezen, en aan het einde van elk hoofdstuk kun je de reflectievragen beantwoorden, juist deze geven je net dat beetje meer inzicht in je eigen proces in je eigen kunnen en reageren…Je wordt je bewust van jezelf, iets wat confronterend is maar echt helpt.

Voor mij een ideaal handboek, een naslagwerk dat je snel even pakt even doorbladert en kijkt hoe je situaties anders kunt aanpakken, benaderen. Voel, ervaar en accepteer je hoog sensitiviteit niet als ballast maar maak er gebruik van, Wendy van Mieghem zal je hierbij helpen. Juist de begrijpelijke taal, met de duidelijke voorbeelden maken dit boekje voor mij tot een dikke aanrader. Ik word er blij van ik hoop dat jij jezelf ook die kans geeft.

Lieve leesgroet Moon Kager

Bestel deze Aanrader via Wendy haar website klik op de link en gun jezelf dit cadeau, het zal je leven veraangenamen;  https://wendyvanmieghem.com/nl/product/leven-met-hoogsensitiviteit-softcover/