Gouden Lezersuil

Een superleuk initiatief voor lezers door lezers! – De Gouden Lezersuil #lezersinitiatief

Een superleuk initiatief voor lezers door lezers!

Mogelijk gemaakt door de Thrilleracademie en de boekenblogs; Thrillers and More, Samenlezenisleuker, Koukleum.nl en Mustreads or Not

Vanaf 1 november 2019 gaan wij de samenwerking aan. 

 

 ThrillersandMoreSamenlezenisleuker, Koukleum.nl,  en onze eigen boekenblog  MustreadsorNot  

Wij gaan gezamenlijk maandelijks lezers in het zonnetje te zetten. Iedere eerste maandag van de maand wordt er één lezer genomineerd, waarbij jij kan helpen! Want wie nomineer jij eigenlijk als lezer van de maand? En wie weet gaat jou favoriete leesbuddy er aan het eind van het jaar vandoor met zo’n Gouden Lezersuil. Hoe die nominatie  precies tot stand komt is echter nog een verrassing. 

Lezen en schrijven is verbinden

Gouden lezersuil

Wil je meer weten over alle details en voorwaarden? Klik dan op de link.

De Gouden Lezersuil

Wat zijn auteurs nu immers zonder lezers!!!

Je kunt al meedoen door te stemmen op een lezer die volgens jou een positieve bijdrage levert in boekenland.

Uiteraard mag de lezer kritisch zijn, gelieve wel altijd met respect voor auteur, uitgeverij en medelezer. Wie vind jij een positieve bijdrage leveren aan boekenland, degene die andere lezers inspireert en tegelijkertijd hun leeslijst laat groeien. Nomineer die persoon en laat het ons weten.

Stuur een mailtje met jouw genomineerde lezer en de daarbij behorende motivatie waarom jij juist deze lezer genomineerd wil zien. Uit alle inzendingen van de deelnemende boekenblogs kiest uiteindelijk de Thriller Academie aan het einde van de maand november één winnaar. Hierna kun je iedere maand opnieuw iemand nomineren, voor de maand december, januari enzovoort.  

Dus wij zeggen; …… denk er eens goed over na en mail ons met jouw bijdrage voor ‘De Gouden Lezersuil’ onder vermelding van: 

Nominatie Gouden Lezersuil november 2019 Naar: mustreadsornot@ziggo.nl

Alvast bedankt voor je bijdrage en veel plezier met nomineren!

Wil je op de hoogte blijven van de nominaties, gewoon je leesstapeltje vergroten of op de hoogte blijven van wat er allemaal op boekengebied gebeurd, volg dan onze blog. Klik op de link en wordt lid van: MustreadsorNot 

Lieve leesgroet van Moon, Elsa, Carla en Caroline