Winacties

Win; Messias – Toni Coppers

Win; Messias – Toni Coppers

Met dank aan WPG Uitgeverijen mogen we 5 exemplaar verloten van het aller nieuwste boek van Toni Coppers , Messias

9200000114281132Waar gaat het boek over?

Op een druilerige herfstochtend doet de schoonmaakster van een kerk op het Antwerpse Zuid een gruwelijke ontdekking: aan het kruis achter het altaar hangt een man over het lichaam van Christus. In het verwrongen doodmasker van het slachtoffer herkent ze de trekken van de parochiepriester.
Commissaris Liese Meerhout en haar team staan voor een raadsel: is het een religieus geïnspireerde moord of heeft het met het privéleven van de pastoor te maken? Maar de man had een onbesproken reputatie en Liese vindt geen enkel aanknopingspunt.
Even later schrikt Antwerpen op door een heftige brand in een andere kerk. Wat er tussen de as van de biechtstoel wordt gevonden, is schokkend…

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige boek : 

  1. Stuur een mail met daarin het antwoord op de vraag:  Met welke boeken won Toni Coppers een Hercule Poirot publieksprijs en vergeet ook  je adres gegevens niet te vermelden naar: mustreadsornot@ziggo.nl
  2. Deel de link op je eigen tijdlijn vanaf het openbare bericht op de Facebookpagina van Mustreads or Not
  3. Je bent lid van Mustreads or not (Facebookgroep)

Heel veel succes en wie weet vind jij Toni Coppers nieuwste thriller ‘Messias’ binnenkort in de bus. Je kunt meedoen t/m vrijdag 15 november 2019.

download (6)Nogmaals van harte gefeliciteerd Toni Coppers met  deze prijs voor Het Vergeten Meisje.