#thekobolife·@Kobobooks·kobobooks·Recensies·Recensies van Caro

Een magisch kerstfeest – Debra Eliza Mane “Een echt kerstverhaal voor de romantische lezers onder ons”

 Een magische kerstfeest – Debra Eliza Mane

“Een echt kerstverhaal voor de romantische lezers onder ons”

  • Auteur: Debra Eliza Mane
  • Nederlands
  • E-book 
  • 9781393257400
  • december 2019 
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Visual-Hybride_1-3_Kobo_leesapp_180x133px1Ebooks lezen is heel makkelijk. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.com Kobo app.

9200000126046637 (1)Samenvatting:

Voor de inwoners van het slaperige stadje Twin Bridges wordt Kerstmis dit jaar een feest dat ze niet snel zullen vergeten. June is hoogzwanger, Abby wordt door Blake verrast met iets wat ze nooit had gedacht te zullen krijgen en Duke is er dan weliswaar nog niet in geslaagd zwanger te raken, maar krijgt wel een ander cadeau dat ze waardeert en koestert. En Becky? Die ziet eindelijk haar grootste wens uitkomen… al is het dan anders dan ze had verwacht.

Laat je wederom meevoeren naar Montana, waar oude bekenden met elkaar de kerstgedachte in ere houden en de liefde hoogtij viert. ‘Een magisch kerstfeest in Twin Bridges’ is het directe vervolg op ‘Het hart van een cowboy’.

Mijn leeservaring:

Deze serie over de familie Brooks uit Texas, die op een prachtige range wonen in het plaatsje Twin Bridges, heeft mij vanaf het eerste deel al omarmt. Ik ben best wel een romanticus en kan me heerlijk laten meevoeren in een romantisch verhaal. Dit Twin Bridges verhaal gaat over een magische kerst. Is er altijd wel iets aan de hand bij de Brooks, met kerst is het meestal wel extra druk en chaotisch en gebeuren er altijd onverwachte dingen. In ieder boek wordt een gezinslid van de familie besproken, maar in dit boekje komen eigenlijk alle personages wel aanbod. Een kort maar heerlijk verhaal om bij weg te zwijmelen en een erg leuk vervolg op het 4de deel “Het hart van een cowboy”. Veel sneeuw, kerstbomen, lichtjes, eten maar vooral veel liefde maken van dit verhaal een echt kerstverhaal. Toch is dit niet het laatste boek want er moeten nog een paar rafeltjes ontrafeld worden en ik kan niet wachten op het vervolg.

De boeken zijn allemaal via de kobo-app te lezen en dit laatste deel kost maar €2,99 dus heb je zin om nog even voor de kerst wat leesvoer binnen te halen, deze serie is een echte aanrader voor de romantische zielen onder ons.

81279013_449584315992615_2957588164484530176_n

Fijne feestdagen in ieder geval en veel leesplezier

Caroline