Recensies·Recensies van Moon

Loslaten doet pijn – Marianne Swinkels “Dit boek raakt je of je wilt of niet” #Blogtour

Loslaten doet pijn – Marianne Swinkels

“Met de tranen over mijn wangen sluit ik dit boek, vol respect voor de auteur”

  • Auteur: Marianne Swinkels
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789090325590 
  • januari 2020 
  • 297 pagina’s

download (2)Een waargebeurd verhaal, Marianne Swinkels vertrouwd haar eigen verhaal aan het papier toe. Aangrijpend en Indrukwekkend. Lees mee over hun strijd na de geboorte van hun zoontje Bryan, welke leed aan een zeldzame afwijking.

Marianne Swinkels vertrouwd de lezer een kijkje in haar leven, dit doet ze op zo`n indrukwekkende manier dat je alleen maar kunt lezen en lezen je wordt zo meegezogen dit verhaal in dat het boek eigenlijk in een keer uit moet. Het aangrijpende verhaal over hun zoontje Bryan raakt je tot in je hart, en je voelt mee met het gezin. Hun onmacht, hun zoektocht naar wat er nu precies met Bryan aan de hand is en de kracht. De kracht van een oermoeder spat van de bladzijdes af, je voert de strijd met haar mee, je voelt je net zo onmachtig als dat zij zich waarschijnlijk hebben gevoeld.

“Niet weg te leggen, meegezogen door de kracht die van de bladzijdes spat.”

Dit boek is vlot geschreven je bewandelt het pad met hen mee, ik kan niet anders dan respect hebben voor de manier waarop Marianne haar ervaringen verwoord heeft, ze neemt je op een open, eerlijke en indrukwekkende manier mee. Wanneer je het boek leest zal je mij begrijpen. Respect en bedankt Marianne, dat ik een kijkje heb mogen nemen in jullie leven. Je hebt mij geraakt tot diep in mijn hart, en zelfs ik ging naarmate ik het boek vorderde steeds meer van jullie kleine dondersteen met zijn prachtige lach houden.

Moon Kager