Recensies·Recensies van Moon

Onderschat – Marijke Verhoeven “Weer zet Verhoeven de lezer op scherp”

Onderschat – Marijke Verhoeven

 “Verhoeven zet een psychologisch sterke thriller neer waarbij niemand te vertrouwen lijkt, Onderschat Verhoeven niet, een echte Pageturner.”

9200000112684487“Wanneer je het idee hebt dat je hele leven in elkaar stort, wie kun je dan vertrouwen?”

Wat is er aan de hand met de man van Marcia, hij gedraagt zich vreemd en het lijkt wel of het leven van Norbert en Marcia een heel andere kant op gaat. Rozengeur en maneschijn? Of is de uiterlijke schijn niet meer op te houden voor het koppel?

Het gras bij Norbert en Marcia is niet langer groen, zeker niet nadat die ene Fransman om de hoek komt kijken

Weer een topper van Verhoeven

Marijke Verhoeven start de ogenschijnlijk kalme thriller, rustig en bedaard. Net op het moment dat je je bedenkt gaat er nog iets gebeuren, verandert de gehele setting en blijkt dat je het boek niet meer weg kunt leggen. Het ongrijpbare karakter van de thriller is door Verhoeven sterk neergezet, een bijkomend detail is dat Verhoeven op een ludieke wijze de situatie in Haren, Project X, heeft verwerkt in dit boek. Hierdoor zit er naast het thriller aspect ook een boodschap in het boek verborgen, er is goed gekeken naar het psychologische effect op actuele problemen. Een thriller welke niet alleen psychologisch goed in elkaar steekt, ook de spanning loopt goed op en Marijke Verhoeven zet de lezer op scherp “wie is te vertrouwen, waar gaat het heen??

Actueel en meeslepend

Een echte thriller fan zal dit boek niet willen missen, de vlotte schrijfstijl maakt dat je lezen blijft en zult genieten van de spanning. Je kunt er veel woorden aan vuil maken, maar met Onderschat voegt Marijke Verhoeven weer een echte Pageturner aan haar lijstje top thrillers toe.

Lieve leesgroet Moon Kager

***** sterren

Een gedachte over “Onderschat – Marijke Verhoeven “Weer zet Verhoeven de lezer op scherp”

Reacties zijn gesloten.