Recensies·Recensies van Moon

Mijn zus wordt vermist – Carissa Ann Lynch “Een heerlijk vlotte thriller”

Mijn zus wordt vermist – Carissa Ann Lynch

“Een aanrader om je even heerlijk onder te dompelen in een spannend verhaal”

“Met een angstig, kolkend gevoel in mijn buik bedacht ik dat ik geen idee had wie ik nog kon vertrouwen”

9200000114277804Wanneer je wordt gebeld door je zus, omdat zij je iets belangrijks moet vertellen, ga je natuurlijk naar haar toe. Ook al moet je daarvoor een stap terug naar je verleden doen, een verleden waar je liever niet aan wordt herinnerd. Dit doet Emily, zij reist na negen jaar af naar Bare Border en hoopt haar zus te kunnen helpen. Maar na de eerste nacht terug in haar ouderlijk huis blijkt haar zus te zijn verdwenen, zelfs voor ze haar geheim kon delen met Emily. Heeft Madeline voor haar zelf gekozen en laat ze haar kinderen achter of is er meer aan de hand? Wat is er gebeurt? Wat is het geheim van Madeline?

Eerste kennismaking met Carissa Ann Lynch

De Amerikaanse auteur Carissa Ann Lynch heeft altijd een zwak gehad voor lezen en schrijven, bij gebrek aan leesvoer begon zij haar eigen boek te schrijven, iets wat zij zelf graag zou willen lezen. Mijn zus wordt vermist is het eerste boek van Carissa Ann Lynch dat vertaald werd naar het Nederlands, een slimme keuze? Jazeker, het boek zal je heerlijke leesuren bezorgen en zeker niet teleurstellen. Lynch heeft een heel prettige vlotte schrijfstijl waardoor het heel fijn weg leest. Het bevat voldoende spanning waardoor je blijft lezen, nieuwsgierig naar het geheim van zus Madeline, niet alleen Emily is daar nieuwsgierig naar, Lynch weet de lezer zo te bespelen dat je je eigen nieuwsgierigheid ook niet kunt bedwingen en door blijft lezen.

Heerlijk vlotte thriller

De eigengereide Emily is in mijn ogen soms wel heel impulsief, maar zij vertrouwd niemand en ook het vertrouwen van jou als lezer wordt op de proef gesteld. Carissa Ann Lynch weet het verhaal goed op te bouwen, wellicht ben je soms wat verbaasd over de gang van zaken maar wanneer je erover nadenkt klopt het allemaal, wanneer je niemand vertrouwd ga je je eigen gang en heb je lak aan alles! Mysterie, geheimen en nieuwsgierigheid zijn de beste ingrediënten voor een thriller en laat dat nu allemaal verwerkt zijn in Mijn zus wordt vermist…Gegarandeerd heerlijk leesplezier

Nieuwsgierig

Carissa Ann Lynch heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt, ik ben benieuwd naar haar andere boeken, hopelijk worden deze ook vertaald naar het Nederlands. Ben jij fan van een lekkere weg lees thriller dan is dit zeker een aanrader voor je, vergelijk Carissa Ann Lynch met de Nederlandse Liesbeth van Kempen en Marion van de Coolwijk dan kom je tot de conclusie dat zij vrij veel van elkaar weg hebben, tot het eind toe blijf je nieuwsgierig de plot blijft mysterieus en je wordt zeker niet teleurgesteld

3 ½ ster voor Mijn zus wordt vermist

Lieve leesgroet Moon Kager